torstai 15. kesäkuuta 2017

Pientä purtavaa








Viime viikonlopun vieraille jotakin pikkusuolaista virvokkeiden kaveriksi. Ensi alkuun on hyvä syödä jotakin pientä. Jaksaa sitten odotella sitä varsinaista ateriaa. ;) 






Juustoa, keksejä, juustotikkuja, vesimelonia...


Jotta pikkunaposteltavia oli helpompi syödä laitoin bambutikkuja ja servettejä viereen (ja tietysti veitset juustoja varten). Kun valitsee ihan mietoja juustoja niin lapsetkin pitävät ja miksei myös aikuiset. Jos on tietysti hirmulämmin päivä niin silloin on ehkä syytä jättää juustot jääkaappiin. 

Jälkiruoan jälkiruokana meillä oli vielä iso kasa mansikoita, hyvin tekivät kauppansa nekin! ;)


Tänään olen menossa SPR:lle auttamaan yhdessä tapahtumassa. Ja muuten tälle päivälle ei olekaan kuin iltapäivällä lasten vienti harrastuksiin...


Aurinkoa SINULLE <3

6 kommenttia:

  1. Kiitos! Aurinkoa sinullekin!
    Tuollaiset pukkusuolaiset napsittavat on minustakin käteviä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kun laittaa useampaa sorttia tarjolle niin pitäisi löytyä kaikille jotakin suuhun pantavaa. :) Pikkuvieraillekin maistuu hedelmät ja vaikkapa mansikat. Tänään ollutkin hyvin lämmin päivä. Aurinko on hellinyt. :)

      Poista
  2. Nam miten paljon siellä pöydässä onkaan ollut herkkuja :) Mukavaa loppuviikkoa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuollaiset pikkupurtavat taitavat olla mun suuri heikkous, "otan vielä YHDEN palan juustoa" jne. Eihän se nyt
      Pidä paikkansa! 😉 Oikein mukavaa loppuviikkoa Sinullekin!

      Poista
  3. Kiva antipastipöytä! Nam! T.Maija Myrskyluodolta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Antipastit ovat just parhaita, voi napostella pikkuisen ja odotella ateriaa....minulla menee kyllä monesti sitä juustoa ja muuta enemmän kuin varsinaista ruokaa, heh :D

      Poista