tiistai 5. helmikuuta 2019

Runebergin tortut




Lidlin luomuvattuhilloa





Tortut paistettu Teema- ja Paratiisi -sarjojen kahvikupeissa. Hyvä rasvaus ja jauhotus ja irtoaa todella hienosti, eikä tarvitse ostaa erikseen torttuvuokaa. Toki sellainenkin 
on varmaan ihan käypä väline, mutta tässä vinkki heille ketkä miettivät miten näitä voisi paistella. Muumimuki olisi myös hyvä ja saisi vähän isomman herkun, jos oikein 
kovasti herkkuhammasta kolottaisi... ;)















Onko tänään herkuteltu tortuilla?
Meillä on, näillä Valion ohjeella tehdyillä.
(Ohje, KLIK!)


Meillä on koolla 3/4, kun mies on työkollegoiden kanssa dinnerillä. Kotiutuu myöhemmin. Toivottavasti jättää tyhjää tilaa vatsaan Runebergin torttua varten...tai ei se minua haittaa, jos saan syödä 
enemmän. ;)

Mukavaa loppuiltaa!

4 kommenttia:

  1. Ompa somia Runebergin torttuja. Itse teen myös aina, niin saa joulupipareita käytettyä loppuun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä kätevää, kun voi käyttää ne joulupiprujen loput. :) Runebergit ovat kyllä sellaisia herkkuja, hyvä, että on vain kerran vuodessa. Heh :D

      Poista
  2. Meillä jäi tänä vuonna torttujen teko. Kylässä kyllä on herkuteltu niillä.
    Kiva idea tuo kahvikuppimuotti!
    Tein torttujen sijaan omenakakun blogisi reseptillä hiukan muunnellen, mitä aineksia kaapista löytyi ja tuli kyllä niin herkkua😋

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että kokeilit omenakakkua! Reseptiä muuttamalla saa vaikka mitä uutta aikaan, hyvä käyttää aina niitä tarveaineita joita kotoa jo löytyy. :)

      Poista