tiistai 24. maaliskuuta 2020

Kotosalla












Teekuppi kourassa, virkkuukoukku toisessa, kaukosäädin lähellä ja sudoku myös. Yritetään mennä vaan päivä kerrallaan ja yritetään keskittyä välillä muuhun kuin k-uutisiin...Kaikkia päivän uutisia ei tarvitse lukea tai kuunnella, kunhan muuten pysyy kartalla missä mennään. Se kai on tärkeintä. 

Mies etätyöskentelee, lapset leikkivät/tekevät läksyjä ja minä olla möllätän ruoanlaiton tai muun puuhastelun ohessa. (Se muu puuhastelu: sudoku/virkkuutyö/jne. ;))


Kirkas sininen taivas, ei edes pilven hattaraa, tänään ruoaksi pizzaa. Herkuttelua kaiken keskellä.


Voi hyvin 💕



2 kommenttia:

  1. Niinpä. Tekemistä, naisella varsinkin, kotona aina riittää, mutta sitten tulee välillä semmoinen - ehkä tylsistyminen ahdistuksen myötä. Parempi olla katsomatta ja kuuntelematta uutisia koko ajan. Minä ainakin suorastaan välttelen niitä ja se helpottaa oloa. Tietysti täytyy pysyä tilanteen tasalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihan hyvä, että kuuntelee/lukee/katsoo uutiset vaikka kerran päivässä tai korkeintaan pari. Tai minun mielestäni on parempi. Pysyy kuitenkin ajan tasalla, mutta jää jotain muutakin ajateltavaa kaiken tämän keskellä...Jotenkin on saatava ne päivät kulumaan niin keksii sitten jotain muuta. :)

      Poista