perjantai 12. kesäkuuta 2020

Juustokakku uunissa + marjoja, nam!

Hallo!
Wie geht es dir/euch?


Heh, kakusta tuli kyllä hassun näköinen. :D Katselin hoomoilasena, kun kakun pinta kohoili ihmeellisesti uunissa ollessaan. Ja vaikka uunissa oli reseptin ilmoittama lämpö ja kakku oli alimmalla tasolla, pinta kuitenkin ruskistui jo aikaisessa vaiheessa. Ja toispuoleisesti! Laitoin sitten jossain vaiheessa lämpötilan 150 asteeseen ja foliota päälle. Makuun ei kyllä vaikuttanut, onneksi! :) Ja marjoja olin ostanut niin jogurtin kuin kakun päälle laitettavaksi. Nyt olenkin ostankin joka kerta monta pakettia vadelmia, mansikoita tai kirsikoita. Ja varsinkin jm. lapset syövät ihan innoissaan! Ovat olleet kyllä jo niin hyviä, vaikka ei vielä paikallisia.










Juustokakusta riittää useammalle päivälle herkuteltavaa.








Resepti, KLIK!


 Viikonloppuja!


6 kommenttia:

  1. Kuinka uskallat käyttää marjoja ilman kuumentamatta? Meille kun tänne Suomeen tuodaan ulkolaisia marjoja niin kehoitetaan keittämään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikein hyvin uskaltaa käyttää, tai ainakin minä olen uskaltanut. :) Huuhtelen kaikki marjat/hedelmät/kasvikset, niin kuin minulla on ollut tapana tehdä jo Suomessa asuessakin. Marjoja on tullut syötyä ihan joka päivä, kun kaupassa niin ihanasti valikoimaa. Ja esim. olemme ostaneet jo monesti kirsikoita jotka eivät kerkeä kauaa aikaa pussissa olemaan ennen syöntiä. Oikein mukavaa viikonlopppua! :)

      Poista
  2. Anteeksi en huomannut ,että kysymys oli mennyt läpi ,ei ollut tarkoitus laittaa toista kertaa. Kiitos vastauksesta. Jospa nyt itsekin alkaisi käyttämään. Ulkolaiset ovat huomattavasti edullisempia, kuin kotimaiset. Sinulla on ihan mukava blogi.

    VastaaPoista
  3. Hallo! Es geht gut. Und dir?
    Uunissa tehty juustokakku on vaihteeksi kiva ja niin herkullinen! Ja vielä herkullisemman näköinen, kun on hiukan kotitekoisen näköinen😋

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) :) Mir geht es ganz gut danke. Tämä kakku oli hyvin kotitekoisen näköinen :D onneksi maku oli parempi kuin näkö, heh. ;)

      Poista