tiistai 9. kesäkuuta 2020

Vanhoja kesämekkojani mun!







Tämä ihanan vaalea ja kevyt kukkamekko on Pepe Jeans-merkiltä ja on mielestäni oikea juhannusmekko. Siniset ja oranssit kukat sekä hempeys sopivat keskikesän juhlaan. Mekon mukana tuli vaalea alusmekko ja se onkin kätevä, koska kangas on niin ohuen läpikuultavaa. Mekko laskeutuu kauniisti ja pesun jälkeen kuivuu hengarilla sekunnissa. Ostin tämän viime vuonna, keväällä ja kuvassa näkyvät korot viime kesänä. Konjakinruskeat kengät tuli hankittua juurikin tämän kukkamekon pariksi. Jotenkin tämän mekon fiilikseen sopii tuollaiset tolppakorkoiset nahkasandaalit. Ranteeseen parit vanhat renkaat sekä ikivanhat soikeanmalliset korvarenkaat.








Samat kengät, mutta eri mekko! Tämän mekon ostin myös viime keväänä ja tämä on ollut kyllä päällä jo monen monta kertaa. Tekonahkainen vyö tuli mukana ja mekon kanssa sopii kyllä erittäin hyvin vyö, tuo vyötärön esiin. Rannerenkaana ikivanha helmirannekoru jonka olen saanut tuliaiseksi. Tämä koru suorastaan huutaa kaverikseen kesäasua. :)





Nämä kiilakorot on ostettu muutama vuosi sitten ja näillä on helppo talsia vaikka pitkälle iltaan asti. Mekkona myöskin muutaman vuoden takaa mustapohjainen kukkatrikoomekko jonka olen ostanut C&A-liikkeestä, Saksasta. Kuva valehtelee, mekko on pikimusta, ei harmaa. Trikoo on kyllä niin helppo kesällä, pesusta päälle jne. Tämä lähtee varmasti kesälomareissullekin mukaan, kun tämän voi heittää vaikka uikkareiden päälle, kun lähtee uimarannalle. Ja H&M isot korvarenkaat menossa mukana. 







S. Oliverin maximekko on jo vanha. Tämä mekko on ollut minulla n. 6 vuotta, voi olla, että jopa vieläkin kauemmin... Maximekot ovat varmasti häipyneet katukuvasta jo jonkin aikaa sitten. Eikä muotia seuraavat enää näitä varmasti edes omista, muttaitse en mene muoti edellä vaan mukavuus ja fiilis. Kangas on miellyttävän tuntuista, mekossa on kevyt vuoraus, kuosi miellyttää silmää ja pidän mekon 'hippityylistä'. Ja tässä parina myös sama, värikäs rannekoru kuin yllä, tai vaihtoehtoisesti Aarikan turkoosit korvikset. Valkoiset conssit, kun haluaa rennomman asun tai sitten nämä tuttuakin tutummat kiilakorkoiset. 







Ja vika mekko on myöskin ikivanhaa osastoa. :D Mekko on Lidlin Esmara-merkin ja oikein mukavan tuntuinen trikoomekko. Tämä toimii myös kivana, iisinä rantamekkona. Tai, jos on luvassa rentoa puuhailua ulkona. Kaulaan 
väriä antamaan joko Aarikan helmet tai sitten rannerenkaat kera nahkaisen sormuksen. Ja valkoiset tennarit jalkaan (tai tolppakorot!). Riippuu niin fiiliksestä ja minne kesäilta vie!


--------------------------------------------


Kerroin aiemmin ostaneeni Gerry Weberin siniset kesähousut. Minä hairahduin ja menin ostamaan toiset kesähousut! :D
Taifun-merkin (kuuluu myös GW)  vaaleat kukkahousut, jotka on aivan ihanat!

Voin laittaa joskus kuvia. :)





6 kommenttia:

  1. Kivoja mekkoja ihan olen samaa mieltä, että tuo ensimmäinen on ihan juhannusmekko ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaikka täälläpäin ei oikein juhannusta vietetä, mutta perheen kesken voimme kuitenkin juhlia. Ja toki kukkamekko ylle. :) <3

      Poista
  2. Kivan näköisiä kesämekkoja! Hakusessa täällä olisi joku kiva kesämekko ja juuri tuollainen pidemmän oloinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sari! ❤ Pidempi mekko lämmittää kesäiltana sääriä ja syksyn tullen voi pukea alle sukkikset ja päälle neuleen niin voi käyttää pidempään. :)

      Poista