keskiviikko 3. kesäkuuta 2020

Sininen villamatto muutti sohvan luo


















Me ei kyllä liiemmin muutella huonejärjestyksiä tai edes vaihdella mattojen paikkaa, kun tämä mokoma kahden maton vaihtaminen on ollut minulle näin iso juttu! :) Kai sitä silmä niin tottuu siihen yhteen sisustukseen, että ei sitä edes muuta osaa kaivatakaan. Ostamme myös aina kaiken sillä oletuksella, että tulisimme käyttämään ja pitämään jotakin kauan aikaa, joten nämä mattojen hankinnatkaan aikanaan eivät ole olleet poikkeus. :D Tämä sininen villamatto on ostettu sisustusliikkeen alesta. Asuimme silloin vielä Suomessa ja ostimme tämän jostain hieman kauempaa, emme omasta kotikaupaungista. Ja jos en hirveästi valehtele niin matto on ollut meillä 15 vuotta...

Tässä kuvassa muuten hyvin huomaa sen, että pidän väreistä! Mikään ei oikein matsaa yhteen, kuviot ovat keskenään erilaisia, materiaalit ja tyylisuunnat. Ihan kaikki! :D Koristetyynyt ovat hankittu vähän sieltä ja täältä vuosien varrella (mustavalkoinen on Marimekkoa, äidiltäni saanut joskus lahjaksi) ja käsityönä valmistettu pehmeä viltti on Ikean bambuvadin päällä mitä olen käyttänyt myös sen yli 10 vuotta lehtitelineenä. Ohut kaitaliina on halpislöytö Ernsting's Familysta. (= lastenvaatekauppa jossa on myös naisten muotia sekä kodin tavaroita) ja nurkassa oleva musta Vitran norsu, on anopilta saatu joskus lahjaksi. 

Vaikka parvekkeella tuleekin hilluttua aamusta iltaan niin välillä pitää tulla sohimaan imurilla sisätilohin ja möyhimään hieman koristetyynyjä. Lasipöydässäkin oli niin kamalasti sormenjälkiä, että oli pakko tarttua liinaan ja spraypulloon. :)



Välillä siis käännytään sisätiloissa ja sitten taas ulos. Kohta kyllä vielä käväistään toisen muksun kanssa oikojan luona ja huomenna sama juttu!


Aurinkoiset terkut!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti