lauantai 22. marraskuuta 2014

Huomenna piparitalkoot!


Kuten otsikko jo kertoo tärkeimmän sekä tietysti kuvat, meidän huushollissa väkerretään huomenna joulupipareita! Ja ei, meillä ei väsätä taikinaa omin pikkukätösin vaan käytämme viime viikonloppuna Ikeasta ostettua. Toivottavasti ajaa asiansa. :)

Ajattelin, että pipareiden teko sekä koristelu olisi mainiota sunnuntaipäivän puuhaa. Varsinkin, jos sää on yhtään samanlainen kuin tänään. Sadetta vihmoi ja on koleaa. Mausteisten pipareiden tuoksun täyttämä talo ja kotoilu sekä tietysti niiden pipareiden syönti on paljon, paljon houkuttelevampaa. Vai mitä sanotte? :)

Aamuisella kauppareissulla mukaan tarttui niin tomusokeria kuin erilaisia strösseleitä. Varsinkin nuo lumiukkokoristeet olivat kauniita. Harmi, että en ostanut kahta pakkausta, uskoisin, että juuri nuo valkoiset lumiukot käytetään ekana!

Kun joulua ei vietetä kotioloissa jouluaskartelut ja leipomiset lasten kanssa on hyvä aloittaa ajoissa. Kerkiää sitten nauttia oman kodin joulutunnelmasta ja maistella joulun makuja. Suomessa maistuu sitten taas erilaiset herkut. Isovanhempien luona syödään niitä perinteisiä ruokia joita muistan jo lapsuudesta. En malta edes odottaa lanttulaatikkoa! (Tai ruisleipää, nam)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti