perjantai 21. syyskuuta 2018

Keittiön tasoilla









Wescon keittiövaaka on toissavuotinen äitienpäivälahjani. <3







Riviera Maisonin iso säilytyspurkki on alusta asti ollut keksejä varten.











Olin pari päivää saksan kurssilta pois kovan kurkkukivun takia. Ääni oli ihan kokonaan pois, 
mutta kuumetta ei noussut (Ei minulle yleensä tule flunssassa kuumetta, usein minulta lähtee ääni ja nenä on kuin Niagaran putoukset ja se bassoääni jää pitkäksi aikaa vaikka muuten olisinkin 'terve'.). 

Kun on kotosalla kerkiää katsella paikkoja sillä silmältä sohvan nurkasta. Pidän kodistamme kovasti eikä isoja hankintoja ole edessä. Mutta aina välillä pitää vaihtaa huonekalujen paikkaa, kun edellinen järjestys ei toiminutkaan tai kuluneen tilalle ostetaan jotain uutta jne. Toki pieniä juttuja tulee ostettua ihan 'huvikseen'. Keittiön tasolle on kerääntynyt tavaraa aika paljon. Alinta kuvaa katsottuani voisin kyllä poistaa tuon Ikean serviettitelineen. Se voisi majailla ihan hyvin kaapissa tai laatikossa, ei tarvitsisi olla koko ajan esillä. Hedelmät ja vihannekset joita ei säilytetä jääkaapissa ovat myös aina tällä alueella. Samaa sarjaa olevat leikkuulauta ja tarjotin sekä patinoitunut pieni lautanen ovat esillä ihan vaan, kun ovat somia. Siitä ne on myös helppo ottaa käyttöön. Disneylandista tuotu teepurkki on tyhjentymisensä jälkeen toiminut xylitolpastilliastiana. Korkki on niin pirhanan tiukka, että korkki on jossain ihan muualla. Xylitolin syöminen on sen verran tärkeää, että korkin puuttumattomuus on pientä. Kerran odotimme koko päivän miehen saapumista töistä, että muksut saivat pastillit suuhunsa! :D Annetaan olla korkitta niin kauan, kun keksin jotain muuta.

Pitäisi joskus osata hieman karsia tasoja ja laittaa uuteen järjestykseen näitä pieniäkin tavaroita. Eipä siihen kauan aika edes menisi. Leiville pitäisi ehdottamasti olla joku muu säilytysratkaisu. En tykkää yhtään heittää bioastiaan (muuta kuin vaikka hedelmänkuoria jne.) turhaan ruokaa. Kun jääkaappi 
tai vaikkapa se leipäkori/-laatikko on järjestyksessä ei tule hutiostoja eikä kaapin perille jää mitään kummittelemaan. 


Tämä postaus tuli kirjoitettua sillä aikaa, kun vieraamme nauttivat lasten seurasta 
ja minä pääsin hetkeksi 'karkaamaan' koneelle. Aina ihanaa, kun on leikki- ja 
pelikavereita lapsille. Rakkaita ihmisiä ympärillä. <3



Viikonlopun ja Suomivieraiden kunniaksi voisi tänään syödä jotain 
erityishyvää, onko ehdotuksia? Vai menisikö sitä porukalla ravintolaan? :)

Rentouttavaa viikonloppua sinulle.

2 kommenttia:

  1. Kivalta näyttää, niin siistiä. Tuo keittiövaaka on nätti❤ Minä yritän aina vähän väliä siistiä kaikkia pintoja ylimääräisestä tavarasta mutta aina vaan niitä koristeita/purnukoita sun muuta niille kasautuu:) Kaunista syksyn jatkoa sinne❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, minäkin samalla tavalla yritän aina toisinaan karsia tavaroita...hetken päästä huomaan, että taas on joku uusi asetelma pöydällä. ;) Mutta elämää se vain on. :) <3 Ihanaa, värikästä syksyä sinnekin. :)

      Poista