tiistai 25. syyskuuta 2018

Mokkanahkaiset talvinilkkurit

Näiden kahden ostosta on varmasti jo kuukausi aikaa. Kenkien hankinta ei tällä kertaa todellakaan ollut minun ideani vaan miehen! Hän ei ole (yleensä) karkuun juoksemassa, jos joskus toivon makutuomaria sovituskopilla tai hypläilen muuten vaan tavaroita kaupassa. Riittää pitkää pinnaa edes pikkuisen näihin vaimonsa hömpötyksiin. ;) Mutta tällä kertaa kenkäshoppailu oli pelkästään rakkaan miehen ajatuksia. Oli nimittäin sitä mieltä, että aina uuden sesongin alkaessa tuskailen kulahtaneita lenkkareita keväisin tai talven alkaessa huonoja saapikkaita. Hän suorastaan toivoi, että asiat hoidettaisiin pois alta aikaisin eikä sitten vasta viime minuutilla! :D Aika hyvä strategia, olin ihan mielissäni tästä. ;)

Ihanat jalassa, kevyen tuntuiset, vaikka ovat kuitenkin 'kunnon kokoiset' talvinilkkurit. On pohjaa sekä vartta. Mokkanahka on nyt suihkutettu ja kengät odottavat vaan kylmempiä kelejä. Tänä aamuna auton mittari näytti +6 astetta, joten ei mene kauaa, kun paksummat vermeet ovat enemmän kuin toivottuja. Vaikka korot näyttävät korkeilta ovat kuitenkin hyvät jalassa. Ja kummassakin parissa jalkaan sujahtamista helpottaa vetoketjut, jes! :)

Huomenna pitkästä aikaa fillarilla kouluun. Nyt on nuhat selätetty, Suomivieraat hyvästelty kotimatkalle ja normiarki taas alkanut. Ihanaa, kun on vieraita, tuntuu ne tavisjututkin niin erilaiselta. Syödään yhdessä, viedään lapsia harrastuksiin, käydään kävelyillä ja ihmetellään elämää. Eipä siihen kovin ihmeellistä tarvita, kun halutaan olla yhdessä. :)


Mukavaa loppuiltaa!

4 kommenttia:

 1. Hyvännäköiset nilkkurit molemmat!
  Kyllä kohta kelit jo täällä ainakin vaatii lämpimämpää ylle ja jalkaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tänään tuntui siltä, että kotiin unohtuneet käsineet olivat väärässä paikassa. Reilun 20 min pyöräilyn jälkeen perille päästyäni sormeni olivat aika kohmeessa! Huomenna käsineet eivät unohdu ja pian laitetaan jalkaan jo uudet kengätkin. :)

   Poista
 2. Kivoja molemmat ja nuo punaiset kyllä kiva piristys, kun maisema muuttuu harmaaksi😊

  VastaaPoista