tiistai 7. toukokuuta 2019

Näen keltaista (+hoitosuihkevinkki!)


Schwarzkopf 
Gliss Kur Hair Repair
Oil Nutritive -hoitosuihke



Tämänkin pienen vinkkivitosen olen halunnut jakaa kanssanne jo pitkään. Jos on edes vahingossa tullut ostaneeksi (meneillään jo vaikka kuinka mones pullo) jotain suosittelun arvoista niin eikö silloin ehdottomasti kannata avata suu ja kertoa muillekin. :D Taas toisaalta joskus tulee käytettyä purkki tai pullo loppuun asti vaikka omasta mielestä ei olisikaan niin hyvä...Ei sitä vaan raaski laittaa tuotteita noin vain roskiin ja etenkään nykypäivänä, kun tiedämme miten tärkeää kierrätys yms. on.

Mutta tämä pullo ei ole jäänyt omalla kohdallani kaappiin pölyyntymään vaan on ahkerassa käytössä! En ihan joka päivä tätä suihki, mutta usein kuitenkin. Mielestäni on hyvin riittoisa ja minulla on kuitenkin pitkät hiukset. Käytän tätä useimmiten kuivissa hiuksissa ja sen jälkeen hiukset onkin helppo kammata tai harjata suoraksi. Hiukset myös asettuvat mielestäni paremmin eikä todellakaan jää sellaista tahmaista, likaisen oloista tunnetta tuotteen suihkuttelen jälkeen. En värjää hiuksiani hirveän usein joten hiukseni ovat ihan hyvässä kunnossa ja vaikka omistankin suoristusraudan niin käytän sitä noin 1 x /vuosi! :D Kuten olen joskus maininnut olen umpisurkea hiustenlaittaja! Osaan ottaa harjan käteeni, mutta siihen se jääkin...

Mutta tässä pikkuvinkki josta olen tosiaan halunnut mainita jo todella kauan. Nyt muistin ottaa kuvatkin!





Ja kylpyhuoneen uusin väripilkku on ihana poljinroskis, joka on kyllä söpöin koskaan! Merkkinä vanha tuttu Wesco. (Meidän keittiövaaka sekä talouspaperiteline ovat samaa sarjaa!) Halusin ehdottomasti, että roskis on jotain muuta väriä kuin mitä alakerran kylppärissä muuten on. 

Ja yläkerrassa sitten tämän paras kaveri, mutta punainen. :)









Välillä pitää kirjoitella tällaisista 'pinnallisistakin jutuista', mutta ei kai se haittaa. Toki, jos aihe ei sinällään kiinnosta niin ainahan voi skipata ja mennä suoraan johonkin muuhun postaukseen. :)

Tiistaiterkuin! 

Tänään onkin kaikenlaista tiedossa. Mutta 
toivottavasti ei kenkäostoksia, kuten eilen. Väsyneiden lasten kanssa kenkien ostelu ei ole mitään herkkua... ;)



2 kommenttia:

  1. Kiva vinkki, kiitos siitä ❤️Käytän hirmuisen vähän erilaisia aineita ja vaan ihan huvin vuoksi ei oikeastaan tule ostettua mitään. Kaikki ostetut käytän loppuun ja yleensä ostankin vain niitä tuttuja ja turvallisia tuotteita. Hajuvesipulloja, niitä italialaisia, minulla on useampia. Ne ovat heikkouteni.
    Iloista päivää sinne Saksaan 🌼

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kun en siis itse ole mikään mestari loihtimaan kampauksia niin minun muotoilusuihkeet sun muut säilyvät kaapissa kauan. Tämä on ainoa jota joudun ostamaan silloin tällöin, vaikka tätäkään en suihku joka päivä. Schwarzkopf voisi kehittää tälle tuotteelle täyttöpakkauksen. :) Ja pullo on varsin edullinen ja jättää hiukset ihanan tuntuiseksi.

      Poista