torstai 16. toukokuuta 2019

Aino Aallot
Olin haaveillut jo pidempään, että keittiön kaapeista löytyisi hieman isompia laseja. Meidän siniset Iittalan Vernat ovat melkein päivittäisessä käytössä, mutta myös vieraita varten. Niitä ei voi kyllä pinota ja vievät hyllyllä sitten aika paljon tilaa. Meitä löytyy myös iso kasa Ikean Pokal-laseja, ne ovat pienehköjä ja mikä parasta ne voi pinota. :)
Niitä ostimme paljon myös sen takia, että isompaan vierasmäärää varten löytyy samanlaisia laseja. Ei tarvitse välttämättä turvautua kertiksiin. Kekkerit-sarjan jalalliset pyöreän muotoiset lasit ovat myös ihania, mutta nekään eivät ole järin isoja eikä niitä voi pinota. Ne me olemme perinneet miehen sukulaiselta. 

Olemme vichy- ja colaihmisiä ja jotenkin tuntui, että ei meillä ole koskaan ollut isoja juomalaseja kovaan janoon. ;)

Meillä oli muutama Iittalan Aino Aalto -lasi jäljellä (vuosien varrella esim. käsin tiskatessa ovat saaneet osumia ja lukumäärä on sillä tavoin 'automaattisesti' vähentynyt). Huomasin, että tästä kivasta arkeen ja juhlaan sopivasta juomalasista tehdään myös paljon isompaa kokoja. Niitä siis! Olivat ihan hyvän hintaisia Prismassa joten 'tilasin' niitä Suomi-vierailta sitten 8 kpl. :) Nyt löytyy isoon janoon isompia laseja ja vieläpä suomalaiselta merkiltä. 

Ja vaihtokaupassa nämä 4 jäljellä olevaa pienempää Iittalaa päätyvät takaisin 
Suomeen hyvään kotiin ja kovaan käyttöön. 


Mehuja ja keksejä, eipä sitä paljon muuta tarvita. ;)
Ja se iso lasi....


2 kommenttia:

  1. Aina välillä tarvitaan isompaa lasia ja nuo ovat sitten kivoja siihen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä koko on nyt kovassa käytössä osoittautunut todella käteväksi. :) Aamumehut tulee juotua tai illalla otan vesilasillisen sängyn viereen, ei lopu heti kesken. :)

      Poista