keskiviikko 29. toukokuuta 2019

Hortensia x 2

Tämä kaunis valkoinen, 6,99 € maksanut hortensia ei sitten millään halunnut jäädä kauppaan. Nämä uudet pyöreänmalliset ruukut ovat omiaan juuri näille muhkeille hortensioille. Ja, kun olin ostanut jo pinkin niin piti saada sitten kaveriksi tämä valkoinen. Nyt pitää vaan miettiä, että mikä paikka parvekkeella olisi se otollisin. Missä saa auringonvaloa, mutta ei ole kuitenkaan suorassa paahteessa. (Nyt ei ole kyllä lähipäivinä ollut pelkoa liiasta kuumuudesta...) Jos lauantaina hinkkaisi laatoitusta ja parvekkeen kaiteita niin saisi otettua komeita kuvia. Ihan vihreä laatoitus talven jäljiltä ja kukkien istutusten jälkeen multaakin varmasti siellä täällä, vaikka yritin harjata suurimmat pois näkyvistä. Tähän hommaan haluan miehen avuksi, tulee nopeammin puhdasta. :)

Huomenna on helatorstai eli Christi Himmelfahrt ja se on tietysti vapaapäivä. Eli pitkä viikonloppu tiedossa, kun perjantaina on Brückentag. Hauska retki voisi kyllä olla paikallaan tai pitkä pyöräilyreissu jonnekin lähiseuduille. :)

Aiemmin ostettu pinkki on suurempi ja maksoi 9,90 €
ja tämä hieman pienempi 6,99 €.
Kukat ja kasvit ovat edullisempia Saksassa, mutta onhan täällä 
ostovolyymiakin eri tavalla, ei voi ehkä verrata. ;)

Elikkäs mukavaa arkivapaata ja aurinkoista loppuviikkoa :) <3
4 kommenttia:

 1. Ihanat hortensiat! Ja nuo ruukut on tosi upeat.
  Kivaa helatorstaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa helatorstaita sinnekin! Meillä hieman sateisen näköistä niin ajattelimme lähteä pienelle ajelulle. Ainakin kukat ruukuissaan saavat nyt vettä. :)

   Poista
 2. Miten sopivat purkit ihanille hortensioille! Mikä muuten on Brueckentag?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielestäni sopivat myös juuri sopivat hortensioille. :) Brückentag tarkoittaa vain sitä, että esim. tässä tapauksessa Helatorstai on vapaa eli torstai on vapaapäivä niin sitten pidetään koulussa (tai vaikka töissä) myös se perjantai vapaana. :)

   Poista