torstai 12. syyskuuta 2019

Nuhaa ja lahjahommia

Olo on ollut tänään tosi väsynyt ja rikkipoikki. Aamulla herätessä oli niin kylmä ja ajattelin, että kuumetta on varmasti vaikka kuinka. Kun myöhemmin kokeilin korvakuumemittarilla oli vain hiukan lämpöä. Nuha minulle jää kyllä riesaksi pitkäksi aikaa, ei se varmaan koskaan edes pois. Jatkuu se sama aina vain. ;) Mutta se on inhottavinta, kun se yleinen olo on sellainen hömelö ja väsynyt. Tykkään kuitenkin puuhailla kaikenlaista ja yritän edes esittää ahkeraa, heh. ;) Ne omat arkirutiinit ovat tuikitärkeitä ja kovasti toivoisin pitäväni niistä kiinni myös pikkuflunssassa, mutta helpommin sanottu kuin tehty.

Nyt vaan teetä nassuun ja villasukat koipiin! Viikonloppuna olo varmasti jo paljon parempi.

Mutta niistä lahjahommista...Arvatkaa mitä olen mennyt tekemään? Arvaatte varmaan. Olen nimittäin ostanut jo 4 joululahjaa (en vain vielä tiedä kenelle ne menevät, mutta sopisivat kenelle vain, naapurista isovanhempiin...). Kun näin eräät jouluiset soittorasiat kaupassa, en vaan voinut vastustaa kiusausta. Olivat niin ihanat! Sisällä on suklaata tai keksiä tai jotakin. Rehellisesti sanottuna se sisältö ei ollut se ykkösjuttu lahjaa ostaessa vaan se ulkomuoto (hintakin oli kohdallaan, alle 10 €). Näitä siis ostin kaksin kappalein. Voisi esimerkiksi olla sopiva lahja kummitädilleni ja toinen soittorasia toiselle tädille. Minulla on kuulkaas vielä aikaa miettiä! ;)

Mutta mitä ne kaksi muuta ovat...Ihanat tunnelmavalot, lasilyhdyt! Kävi nimittäin niin, että ystäviä oli meillä kylässä ja eräs ystävätär oli nähnyt tämän liikkeessä ja välittömästi ajatellut minua. Sain siis ihanan valon pimeisiin syksyiltoihin. Kun pidin sitä päällä hämärässä olohuoneessa ja ihastelin uutta lyhtyäni otin heti seuraavana päivänä suunnaksi jonkun kaupan jossa vastaavia myytiin. Ja hyvällä säkälllä löysinkin 2 kappaletta. Ehkä netin kautta voisi metsästää näitä enemmänkin. Sopii mielestäni monelle ja hinta oli 11,90 €. (Toki ehkä nettikaupoissa eri hinnat...). Olin niin tyytyväinen!


En siis kuulkaas ole varmaan ikinä ostanut yhtäkään lahjaa, saati ajatellut lahjoja syyskuussa. Mutta hei, kerta se on ensimmäinenkin! :DJa älkää huoliko, blogi ei muutu jouluiseksi vielä piiiiiitkään aikaan!
(Heh, huomenna jo tonttupöytäliina 
pöydässä ja tiptapit soi Spotifyssa...)

Nuhasta huolimatta lähetän pirteitä syysterkkuja sinulle!
2 kommenttia:

  1. Kauniit ovat ja kannatti ostaa. Nyt alkaa olemaan illat hämäriä ja tummuvat entisestään, joten kynttilöitä saakin sytytellä ja tunnelmoida niillä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä ollut ihanaa toisaalta, kun on iltaisin hämärää (vaikka valoisat kesäillat ovat ihania myös). Sinne viltin alle on entistä kivempi mennä ja kynttilänvalo tuomassa tunnelmaa. Mukavaa viikonloppua 😊

      Poista