perjantai 20. syyskuuta 2019

Perjantaiterkut ❤

Aamuisin sormia nipistelee, kun pyöräilen tukka putkella kaupungilla. Okei, en tukka putkella koska minullahan on aina kypärä päässä. (Nuoret vinoilevat kaupungilla ja hihittelevät kypärälleni. Mutta joku kerta huomautan vielä näille nuorille, että ainakin minulla on tsäänssit parantua fillarikolarin jälkeen, jos pamautan itseni asfalttiin...En kyllä tiedä viitsisinkö koskaan näin sanoa, mielessä pyörinyt vaan monta kertaa.) Sormikkaat on kaivettu esille ja joku miljoonista huivista heiluu aina kaulalla. En ole hakenut vielä kellarista minun fuksianpunaista viime vuonna ostamaani takkiani. Jos vielä pari viikkoa tarkenisi trenssitakilla tai värikkäällä ulkoilutakilla. Lapsille osttn lisää edullisia sormikkaita, että ei sitten ota niin paljon kaaliin, kun hukkuvat jonnekin (=kouluun).

Tapahtui eräänä aamuna hassu juttu. Tai oliko hassu, mutta jotenkin outo. Pyöräilin pyöräkaistalla, aamusella, suora pitkä tien pätkä eikä missään yhtään ketään. Tunsin, että takanani oli fillari ja oli koko aika saavuttamassa minua. Tunsin kuinka fillari on ihan takanani ja menin vielä enemmän lähemmäs autotien laitaa. Toisella puolella (jalankulkijoiden puolella) oli rutkasti, rutkasti tilaa, eikä tosiaan yhtään missään kävelijöitä saati fillareita. Tämä pyöräilijä sitten soitti kelloa ja minä menin yhä enemmän tien laitaa kohti. Jos olisin mennyt enemmän, olisin ollut jo tiellä. Mutta tämä ei käynyt päinsä tälle hopeatukkaisella rouvashenkilölle (ilman kypärää). Vaikka olin ihan tien vieressä hän jatkoi sinnikästä kellon rimputtamista. Ennen kuin ymmärsin, että minun olisi kuulunut mennä oikealle puolelle, jalankulkijoiden puolelle koska hän halusi ohittaa minut vasemmalta puolelta. Kaikkien näiden vuosien jälkeen opin taas jotain uutta. ;)






Punaisia Pikku Myy -mukeja on pari, toinen on minun ja toinen tyttären.






Nyt on tee maistunut entistä enemmän,
kun on kirpeä syysilma aamuisin varsinkin.
Minulta vasta kysyttiin, että enkö juo koskaan
kahvia ja vastasin, että en ole koskaan edes maistanut!
:D Ei sillä, että ei olisi ollut tilaisuuksia, kun kaikki
sukulaiset ja mieskin ovat oikeita kahviaddikteja!
Mutta teetä kuluu sitten senkin edestä.


Kivaa viikonloppua Sulle ❤❤❤

6 kommenttia:

  1. Lauantaiaamua.Täällä koto Suomessakin piti jo laittaa sukkahousut jalkaan ja sormikkaat käteen, kun ulkoilemaan lähti. Syksy on kiva vuodenaika. Mukavaa viikonloppua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Syksy on todella kiva vuodenaika. Ulkoilu on silloin ihan parasta. Ei liian kylmä eikä kuuma, juuri sopiva. Ja luonnon sävyt kauniita. :) :)

      Poista
  2. Tuo vanha rouva ei varmaan ikinä ollut yrittänyt ohittaa väärältä puolelta. Ties mitä hengenvaarallista olisi tpahtunut? Maa olisi varmaan auennut ja niellyt hänet. Mahtoiko rouvalla olla joku syndrooma, asperger, pakkomielteen omainen toistaminen tai alzheimer. Ei ihmisiä saa pilkata, mutta kun minulle itsellenikin sattuu kaikenlaista irrationaalista: kävelen unissani ja teen hassuja vaarattomia asioita.
    Sen sijaan minulla ei ole koskaan ollut yhtään ainoaa Muumimukia. Juon parhaillaan kahvia 2€:n mukista, minkä kyljessä on elämänviisaus: Morgenstund ist aller Laster Anfang! (Amuhetki on kaikkien paheiden alku!)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin paljon erilaisia pyöräilijöitä mahtuu tänne pyöräteille, että pitää vaan yrittää jotenkin sulautua joukkoon. :) Ja tehdä kuten parhaaksi näkee ja turvalliseksi. Toivottavasti tämä aamu on lähtenyt hyvin käyntiin. ;)

      Poista
  3. Kaikenlaista kummallista sattuu aina välillä, jota ei vaan selitä mikään. Terveiset Dernausta Ahr-joen laaksosta! Eilen kävin uimassa Semmerseessä ja tänään on ollut Caprihousu-keli. Aamu oli kyllä hiukan vilakka. Mukavaa uuden viikon alkua ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa tosi mukavalta! Täällä satelee eikä ole valitettavasti caprihousukeli...Ihanaa lomailua! 😊😊

      Poista