tiistai 5. marraskuuta 2019

Viikko puolessa välissä

(Muokattu: Sorry, tulipas muuten tyhmä otsikko! Eihän tiistai mikään puoliväli vielä ole. :) ) 

Mitäs meidän viikkoon on kuulunut ja mitä vielä tulossa... 




Vieraat on jo hyvästelty haikeana kotimatkalle ja paljon hauskoja juttuja keritty tehdä yhdessä. Tällä viikolla vielä piipahdetaan lääkärissä verikokeissa. Lapsilla on tiedossa muutamat kokeet ja niihin on pitänyt päntätä, tai onneksi vain lasten. Ei äidin tai isän, heh! ;) (Toki kuulustelemme aina silloin tällöin, jos tarve niin vaatii.) Tähän viikkoon kuuluu vielä ystävän syntymäpäiväjuhlat ja kiva lahja onkin jo hankittu viime viikolla, kun sopivan kaupan ohi tuli kuljettua. Suomesta roudattua suklaata siihen kylkeen ja kaunis kortti niin paketti on valmis annettavaksi. Ja, ei kun sitten juhlimaan!

Viikonloppuna on tulossa taas babysitteri lasten seuraksi ja iloksi, kun me miehen kanssa karkaamme kaksin ravintolaan. Siellä on buffet täynnä kaikenlaista sellaista (herkullista) ruokaa jota meidän nuoriso ei valitettavasti söisi. Pyörittelisivät silmiään niin on parempi, että tämä reissu tehdään kaksin. ;) Olemme varanneet pöydän, koska tiedämme sen olevan suosittu paikka. Toivottavasti tällä kertaa ei taksikuski 'varasta' meidän rahoja kuten viimeksi taksia käytettyämme....Ehkä otan ruokajuomana Sprudeln Wasser niin ei tarvitse miettiä, että millä kulkee kotiin päin. ;) Tosiaan omasta mielestämme ilmoitimme ihan kuuluvalla äänellä ja varsin selkeästi osoitteemme, mutta taksikuski ajeli todella, todella kauas. Tämä ravintola on siis kaukana kotoamme, että sinne ei voi vaan pyyhkäistä jalan tai fillarilla, joten taksi oli sitten se ainoa vaihtoehto, toki. Olen melko varma, että kuski kuuli meidän osoitteemme, mutta väitti sitten kuullensa väärin ja siksi ajeli ihan muualle. Sanoin pariin otteeseen, että minne kuski on oikein kaartamassa, mutta puhui jotain ruuhkista...Kumma juttu kaiken kaikkiaan, mutta emme halua tästä tehdä taksiyhtiöönkään mitään selontekoa. Ehkä kuski on kuitenkin kuullut sen osoitteen täysin väärin...En tiedä, mutta vaivaamaan jäi kuitenkin. Yleensä ottaen en ole kokenut Saksassa mitään väärinkäytöksiä, siis takseissa, vaan kaikki mennyt aina ammattitaitoisesti, turvallisesti ja varsin edullisesti. Aloitustaksa, kun ei ole kummoinen. Ja silloin tällöin tulee käytettyä taksia, jos emme ole varmoja, että otammeko ruokajuomana pari lasillista viiniä vai ei. Parempi kuitenkin ottaa taksi varmuuden vuoksi vaikka olisikin ollut limsa- ja vichy-linjalla.




Että tällaista tähän viikkoon.

:)

Mitäs sinulla?








Ikean tähdet on jo kaivettu esille ja koristavat ikkunoita. 
On kiva napsauttaa valo päälle, kun alkaa jo hieman hämärtää 
tai aamuisin aamupala maistuu paremmalta, kun on tunnelmaa...



8 kommenttia:

  1. No onpa kurja, jos taksiin ei voi luottaa. Toivottavasti teillä on kiva ilta kahdestaan. Mukavaa marraskuuta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sinulle 💕💕 Ja se on harmi, kun tulee välillä tällaisia kokemuksia...Aina ei voi luottaa ihmisiin. En sitten tiedä mikä väärinymmärrys oli tässä tapauksessa kyseessä.

      Poista
  2. Kahdenkeskiset hetket on niin tärkeitä, ihanaa päivää teille ♥
    Mekin oltiin viikonloppuna kaksistaan syömässä ja katsomassa stand uppia, teki hyvää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kuulostaa niin hauskalta, stand-up & ravintoladinner. :) <3 Yhteisiä hetkiä pitää vaalia. :) <3

      Poista
  3. Mukava viikko; kahden keskistä aikaa ja herkuttelua. Uskon/toivotaan, että tällä kertaa taksikyyti onnistuu tällä kertaa. Täällä Kainuussa on lumi maassa ja tänään on pikkuinen pakkanen. Kuuraiset puut ovat kauniita! Ihanaa viikkoa teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, että ottaisin nyt pienen lumipeitteen tämän harmauden tilalle. :) Ehkä hieman yrittää aurinko pilkottaa pilvien raosta, mutta muuten on märkä syksyinen ilma, ei talvesta vielä tietoakaan. :) Kiitos sinulle ja mukavaa viikkoa sinnekin 💕

      Poista
  4. Meillä on käynyt joskus jossakin maassa, en muista missä, samalla tavalla taksin kanssa. Täällä Lounais-Suomessa on maa ohuenohuen lumikerroksen peittämä ja hiljalleen hiutaloi. Pihan haravointi on vielä kesken, mutta kyllähän tuo kohta sulaa. Oikein ihanaa iltaa teille ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sinulle 💕 Voi, että lunta! Kun luonto alkaa pikkuhiljaa peittymään lumeen...se on vaan niin kaunista. :)

      Poista