keskiviikko 6. marraskuuta 2019

Kehumishaaste

En tiedä onko tällaista haastetta jo olemassa, mutta nyt on! Olin miettinyt tätä aihetta jo tovin. Aina ei tule sanottua sitä mitä kuuluisi. Aina ei kiireisessä arjessa pysähdy kunnolla miettimään asioita. Ja mikä ehdottomasti tärkeintä, että sen sanoisi ääneen. Ja tässä tapauksessa kirjoittaisi ylös. Itseään voi olla vaikea kehua. Voi olla hyvin vaikeaa monelle, sanoa itselleen/itsestään niitä kauniita, tärkeitä sanoja. Siksi aloitan tämä haasteen. Ja tässä haasteessa saa kehua niin omia lapsia, puolisoa, lenkkikaveria, kaupantätiä tai maailman parasta pomoa. Ketä tahansa, mikä nyt tuntuu itsestään parhaimmalta. :)



1) Aviomieheni on aina superhauskaa seuraa ja paras isä mitä voisin itse kuvitella lapsilleni. Aina taitava lasten kanssa, olkoon sitten leikkikentällä hauskanpito tai läksyissä auttaminen. Tekee pitkää päivää töissä, on ahkera kuin mikä, mutta kotona hän jaksaa silti olla lasten kanssa. Maailman hauskinta seuraa, maailman hulluimmat vitsit, luotettava ja hyvin rehellinen.

2) Poikani on hyvin nokkela ja älykäs. Keksii parhaimmat vitsit ja antaa pisimmät halit. Mielikuvitus on rajaton ja on lahjakas sarjakuvien piirtäjä. Hyvä kaveri ja tykkää halailla myös ystäviään ja näyttää avoimesti tunteensa. Hän on myös hyvä mm. matikassa ja englannissa.

3) Tyttäreni on maailman empaattisin nuori neiti. Osaa seurustella luontevasti kaikkien kanssa, ikään /sukupuoleen/ym. katsomatta, ja auttaa aina kaikessa ja kaikkia. Hyvä ystävä ja lahjakas askartelija. Tosi hyvä karatessa ja kunnianhimoinen lajia kohtaan.

4) Äitini on luotettava ja rehellinen. Hyvin huumorintajuinen ja empaattinen kaikkia kohtaan. Osaa valmistaa herkullista ruokaa tuosta noin vaan ja leipoo parhaimmat herkut. On hyvin huolehtivainen ja reilu. Hyvä, lämmin isoäiti jonka syliin voi kavuta milloin vain.

5) Isäni sana pitää. Jos hän sanoo jotain, hän tarkoittaa sitä. Auttaa mielellään monia eikä vaadi vastineeksi mitään. Jaksaa aina touhuta lastenlastensa kanssa. Vauvana vaihtanut vaipat ja myöhemmin toiminut pelikaverina ja autokuskina koululaisille.

6) Veljeni ovat hyvät isät lapsilleen ja tietty hyvät enot meidän muksuille. Hauskat, rennot ja aina, kun näemme juttu jatkuu siitä mihin on viimeksi jäänyt. Meidän lasten on aina ollut helppo pidemmänkin tauon jälkeen ollaa taas enojen paras kaveri. Ja toisinkin päin. Kumpikin veljeni on reilu tyyppi, rehellisiä miehiä kumpikin. En olisi voinut varmasti saada parempia veljiä.



Tällainen postaus nyt tähän väliin.
En haasta ketään, toki, jos joku haluaa
vastaavasta asiasta kirjoittaa oman postauksen
tai vaikka oman haasteen, niin toki olisi hienoa.
Tuntuu vaan, että harvoin tulee sanottua ääneen
monia positiivisia asioita omista läheisistä.
Postauksen kirjoitettua voisi ottaa luurin käteen
ja sanoa sen ihan suullisestikin. :)


Kivaa keskiviikkoa sinulle!

6 kommenttia: