maanantai 18. marraskuuta 2019

Kuusi kuvaa kesästä - haaste

Oikein paljon kiitoksia kivasta haasteesta Vägen til Stormskäret - Tie Myrskyluodolle - blogin Maija. :) Haasteisiin on aina mukava tarttua ja varsinkin tälläisena sateisena päivänä on kiva muistella kuvien muodossa lämmintä & aurinkoista viime kesää.





Kesän paras chillailupaikka oli ehdottomasti oma terassi jossa istua uuden sohvaryhmän äärellä. Ja toki värikkäitä kukkia ympärillä ihaillen.





Kesän paras reissu oli ihan varmasti meidän hauska kylpyläloma Imatralla! Lapsilla ja meillä miehen kanssa oli hurjan hauskaa ja uimme itsemme joka päivä ihan väsyksiin asti. Ja toki, kun Imatralla ollaan niin käydään katsomassa upea Valtionhotelli sekä komeat kosken kuohut. :)




Paras kesäkahvila oli (tai on varmasti vieläkin! :D) Haminassa Huovilan konditoria/leipomo. Ihana miljöö, kaunis, vanha rakennus sekä tietysti erittäin maittavat herkut. Kun täällä päin ajelette niin tämän rakennuksen kohdalla jarru pohjaan. :)




Kesän parhaimmat läksiäisbileet olivat lasten koululla jossa kyynelsilmin hyvästelimme opet ja luokkakamut. Annoimme kivoja lahjoja ja lapset saivat kannustavia sanoja opettajiltaan tulevaisuuden varalle. Nämä herkut olivat menossa nimittäin niihin kemuihin, korvapuusteja tottakai. ;)





Paras kesäruoka oli paistetut muikut muusilla! Savon suunnalla asuu meidän ystäväpariskunta, ja olimme heitä moikkaamassa ja yhdessä torin kupeessa syömässä ihanan rapsakoita muikkuja.




Kesän parhaimmat kemut olivat tietysti lasten synttärihulinat kera lapsilauman (yhteensä lapsia taisi olla melkein parisenkymmentä...). Kesän lapsia tulee aina juhlittua aina joka vuosi vähän miten sattuu, miten nuo kesälomat sattuvat alkamaan. Mutta juhlia ei tietenkään koskaan jätetä välistä. :)





Ja nyt haastan jakamaan blogiystäville kuusi kuvaa kesästä 
Päden paja -blogin! 
:)


Ja tässä tulevat haasteen ohjeet:


"Tämän vuoden teema on paras. 
Julkaise kuusi kuvaa kesästä ja kerro, mikä niistä on se parhain. 
Siis yksinkertaisuudessaan paras muisto, hetki, loppuun 
saatu projekti, valokuva yms. 
Mikä vain sinusta on se paras muisto."

"Haasta yksi tai useampi blogi. Ilmoita Tuplasti terapiaa -blogiin 
osallistumisesi ja että saako siellä julkaista valitsemasi 
parhaan muistosi kuvan tulevassa koontipostauksessa.

Kerätään parhaat muistot yhteen postaukseen."



Oikein mukavaa maanantaita sinne! Pirteää viikkoa.

8 kommenttia:

  1. Olipa kiva haaste ja mikäs sen mukavampaa, kuin marraskuun harmaudessa muistella kesää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sanoppa muuta 😊😊 Harmaa, sateinen maanantai parani kummasti kuvia etsiessä.

      Poista
  2. Kivoja kuvia! Mukava kesähenkäys huokui postauksestasi ❤️Kiva, että otit haasteen vastaan ❤️

    VastaaPoista
  3. Aivan ihania kuvia ja voi miten tulikin ikävä kesää:) Teillä on ollut herkullisia juhlia ja kesään mahtunut vaikka mitä kivaa!! Kiitos haasteesta, pitääkin alkaa selaamaan kesä kuvia läpi:) Mukavaa sunnuntai-iltaa ja alkavaa viikkoa♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi kiva, että otat haasteen vastaan. Jään odottamaan kuviasi... :) :)

      Poista