Nyt tähän väliin tälläinen tynkä postaus! Mutta halusin postata nämä
pikkuleipästen kuvat erikseen, jotta resepti on sitten helpommin löydettävissä miljoonan postauksen joukosta.
1. Leikkaa tuore patonki tai esipaistettu patonki
viipaloiksi ja ripottele hieman oliiviöljyä päälle.
2. Paista 200 asteisessa uunissa joko niin kauan kuin paketissa sanotaan
tai tuoretta patonkia niin kauan, että viipaleet saaneet hieman väriä.
2. Punaista (kaupan) pestoa hieman jäähtyneiden
viipaleiden päälle sekä revittyä
mozzarella di Bufalaa, tomaatti-punasipuli
-sekoitusta ja/tai prosciuttoa.
3. Koristeeksi basilikaa sekä loraus oliiviöljyä,
pippuria sekä sormisuolaa.
Mikä on sinun lempparialkupalasi?
Onpa kauniita ja todella houkuttelevat ruokahalun esiin! (Jos jollain sitä ei satu olemaan 🤭)
VastaaPoistaOlen niin kaikkiruokainen, että minulle kyllä maistuu, joten en nyt osaa mainita lempparialkupalaa.
Ihana viikonloppu tulossa tänne, toivottavasti sinne myös❤️☀️🌿🌼
Ps.täytyy tarkastaa huolella hymiöt, ettei osu viereiseen. Pahoittelen vieläkin edellistä töppäystä ja ihan läpi koko kommentin 😔
Ihanaa viikonloppua myös sinne! 🦋🌺 Toivottavasti sää suosii. Täällä satoi kolme päivää putkeen ja alkoi hieman potuttamaan, mutta nyt näyttää jo paremmalta. Ja ei haittaa, vaikka välillä tulee näpyteltyä vääriä hymiöitä. 😍
Poista