tiistai 21. kesäkuuta 2022

Ihan vaan höpinäpostaus

Tuntuuko vain minusta vai onko edellisestä postauksesta noin puoli vuotta aikaa? Heh. Kun on tottunut kirjoittamaan postauksia tasaiseen tahtiin, tuntuu pieni blogitauko älyttömän pitkältä. :) Mitään uutta ja ihmeellistä ei ehkä ole tapahtunut sitten viimeksi, mutta ehkä jotain kuitenkin.

Saksan kurssilla sekä vapaaehtoistyössä käyn edelleen samaan malliin kuin ennenkin. Meillä oli myös mukava kesätapaaminen vapaaehtoistyökavereiden kanssa. He kaikki ovat kyllä todella mukavia ja sydämellisiä ihmisiä ja olen hyvin iloinen saadessani tutustua heihin kaikkiin. Työn ohessa meillä on myös tosi hauskaa. (Elämässä ei ole koskaan liikaa naurua taikka hyvää fiilistä.)

Parisen viikkoa sitten lenkkeilin ystävättären ja hänen vajaan vuoden ikäisen lapsen kanssa ja hän kertoi minulle uudesta vapaaehtoisprojektista josta itse en ollut itse vielä kuullut. Samainen ystävätär lähetti vielä saman päivän aikana yhteystiedot ja minä lähetin oitis viestiä projektin aloittaneelle henkilölle. Asiasta en vielä kovin paljon tiedä, mutta varmaan pian olen vähän viisaampi. :) Lähiaikoina pitäisi olla tapaaminen kaikkien vapaaehtoistyöntekijöiden kanssa. Tätä jo aiemmin aloittamaani vapaaehtoistyötä en kyllä jätä, aika varmasti riittää kumpaankin. (Näin toivon! :))

Ja, että aika ei kävisi pitkäksi, meidän tuttavamme ehdotti työtä johon minä kuulemma sopisin oikein hyvin. Kirjoitan sitten lisää, jos on JOTAIN mitä kirjoittaa. Mutta ei vielä nuolaista ennen kuin tipahtaa. ;)

Tämä käymäni saksan kurssikaan kun ei loputtomiin kestä...joten aika tulee varmasti riittämään kaikkiin. 


¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨


Huomenna poika saa polkupyöränsä huollosta ja sitten ei tarvitse kyyditä kouluun. Äiti-taksi pääsee vapaalle. ;) Kyllähän hänellä on terveet jalat joilla kävellä kouluun, mutta olen ollut reilu mutsi ;) ja vienyt autolla. Mutta huomenna taas satulan selkään! 

Uuden pyörän rengas oli siis mennyt rikki koulupäivän aikana. Ja ensin mietimme, että voisiko renkaan korjata kotikonstein, mutta ei onnistunut. Mies halusi myös omaan pyöräänsä huollon, jota ei oltu siis koskaan huollettu, joten se ehkä tuli tarpeeseen. Olivat soittaneet polkupyörähuollosta jälkikäteen ja ilmoittaneet miehelle huollon hinnan. Kun mies oli kiireesti vastannut myöntävästi ja ilmoittanut ottavansa koko huollon, oli myyjä puhelimen toisessa päässä toistanut kysymyksen. Mies oli siihen vastannut, että huolto tulee kuitenkin halvemmaksi kuin uusi pyörä. :D Ja tottahan se on! Jos autosta pidetään hyvä huoli, miksei myös polkupyörästä? (Meillä kaikilla siis ihan tavalliset pyörät vaikka sähköpyörät ovat yleistyneet täällä Saksasssa aivan valtavasti!)

Tähän väliin tällainen höpinäpostaus muutaman kuvan kera, mukavaa juhannusta sinne kaikille! ❤️🌺 Mitenköhän me voisimme juhlistaa juhannusta täällä kotona, ilman rantasaunaa ja koivuvastaa...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti