sunnuntai 26. kesäkuuta 2022

Viikonlopun juhannuskuulumiset

Moi, miten sinun juhannuksen juhlinta sujui? Olisi ollut kiva jakaa edes pari reseptiä hyvissä ajoin ennen juhannusta, mutta kuten aiemmin mainitsin, menee juhannus meillä monesti ohitse. :D Yritimme varata lauantaina sauna-ajan ja sitä kautta päästä suomalaiseen "mökkeilytunnelmaan", mutta yrittämämme hotelli oli buukattu täyteen eivätkä he ottaneet ylimääräisiä saunojia. Asia jäi pikkaisen harmittamaan, emmekä edes soitelleet muualle. Noh, hyvä heille, että korona-lockdownin jälkeen riittää asiakkaita. :)

Lapset päätyivät taas kerran hyvän ystävänsä luokse yökylään ja me miehen kanssa karkasimme ottamaan kesäiset drinkit ravintolan terassille. Oli mukava istuskella ilta-auringossa hyvästä juomassa nauttien. Teimme myös pienen iltakävelyn ennen kuin tulimme kotiin katsomaan viimeiset jaksot Obi-Wania. (Jokainen meidän perheessä on suuri Star Wars-fani.)

Tänään, sunnuntaina tytär vietti melkein koko päivän hyvien ystäviensä kanssa eläintarhassa. Ystävän isä oli kuskina ja nuorisolla oli ollut oikein mukava päivä. Ja jotta meidän kolmen sunnuntai olisi ollut vähintään yhtä hauska ;) kuin reissussa olleen neidin, päätimme ajella vähän kauemmas kahvilaan herkuttelemaan ja myöhemmin vielä grillailimme ulkona makkaraa. (Reseptiä tulossa...) 

Sään puolesta oikein mukava juhannus, ei tosin samanlaista hellettä kuin monin paikoin Suomessa. Mukavaa sunnuntai-iltaa sinne!
p.s. Viikonloppuisin mies kastelee kukat ja lannoittaa 
ne huolella. (Minä unohdan koko lannoitustörpön olemassaolon...) 
Meidän hyvät ystävämme ovat reissussa ja käymme 
toisinaan kaikki neljä kastelemassa heidän puutarhan kauniit kukat. 
❤️

2 kommenttia:

 1. Ihan mukavasti se teidän juhannus sitten kuitenkin sujui ilman saunaakin. Toki kuuluuhan se sauna suomalaiseen juhannukseen. Mutta emme mekään saunoneet. Olemme miehen kanssa sairastaneet koronaa koko juhannuksen. Hän aloitti jo tiistaina ja minä jatkan nyt vielä. Ei tosiaan jaksettu edes saunoa. Ja koko mökkijuhannuksemme, joka piti viettää kolmen sisareni +avecien kanssa, peruuntui. Mutta olen silti iloinen, että nyt se typerä korona on sitten sairastettu, ainakin hetkeksi, eikä sairasteta sitten juuri häiden alla tai aikana.
  Ihania kesäpäiviä teille kaikille ❤️☀️🌼🌿

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi harmituksen harmitus! ☹️😥 Mutta toivottavasti olette jo paranemaan päin. 🙏Pian pääsette terveinä viettämään ihania hääjuhlia. 😊

   Poista