torstai 23. toukokuuta 2019

Salaattia ja sämpylää



Kaurasämpyjä! Juustoa, kurkkua ja paprikaa väliin.
Oliivivene toimii astiana myös muillekin kuin oliiveille.








Vuonankaali, pinjansiemenet, kirsikkatomaatit, salaattijuusto, 
kurkku ja jogurttikastike






Niisk ja niisk. En ole ihan sata varma, että onko tämä niiskuttelu vain allergiaa vai onko sitten molempia; kevätflunssaa ja allergianuhaa ja -niiskutusta. Mutta anyways nenäliinoja kuluu, aivastukset kuuluvat kadulle asti ja nenän alusta helottaa punaisena kuin jouluna Petterillä. Mutta näillä mennään ja toivottavasti olo on parempi jo viikonloppuna. 

Lapsilla oli tänään urheilua, koko päivän. Aamulla pakattiin eväät pikkureppuun (reput ostettiin Malagasta ja voi vitsit niistä on tullut elämää tärkeämmät. ;)) ja vein lapset urheilukentälle. Mies lähti töihin normaalia aiemmin ja minä tukka pystyssä ajelin sitten aamusella, nenäliina toisessa kädessä. Olin varmasti pysäyttävä näky ;) joten ihan hyvä ettei muita vanhempia tullut vastaan. Lapset olivat niin suloisia aamulla, kun touhottivat eväiden kanssa. Minun apua ei tarvittu yhtään. Neiti pesi ja pilkkoi omppua, poika laittoi tuoretta vettä pulloihin ja raahasi reput alakertaan. Nokkelia muksuja ja osaavat kyllä. Pojalla on ehdottomasti maailman huonoin muisti, mutta aamulla tosi ihan hyvin kartalla, että miti piti tehdä ja mitä ottaa mukaan.

Meidän poika on niin vikkelä ja sellainen turbovauhtia koko ajan menevä, mutta meidän 9-vuotias neiti on kuitenkin se 'sporttisempi', jos näin saa sanoa. Tykkää ihan kaikista urheilulajeista, joten vaikka poika pitikin kovasti tämän päiväisestä urheilemisesta, meidän tytölle tämä päivä oli varmasti silkkaa nautintoa. :D Kyllä kaksosetkin voivat olla niin erilaisia. Se on hyvä vaan. Kaikilla ne omat vahvuudet ja lemppariasiat.


Tänään urheilujen jälkeen kävimme pikaisesti ostamassa synttärilahjat. Kun olimme kerta liikkeellä, niin samalla ajolla kirjakaupasta kirjat lauantaisiin juhliin lahjaksi. Loppuilta kuluu sohvalla lojuten ja Big Bang Theory'n 12. tuotantokautta katsellen.


Kuvat ovat alkuviikosta(?) ja saavat nyt koristaa tätä sekalaisniiskutuspostausta. ;)


Ihana raikkaus tulee kuviin tuosta tarjottimesta, on kyllä niin magee väri!
Pysykää terveinä. <3




6 kommenttia:

  1. Hyvännäköisiä sämpylöitä!
    Toivottavasti tukkoisuus hellittää siellä.
    Iloista viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sinulle :) Vielä täällä hiukan niiskutellaan ja väsyttää tolkuttomasti huonosti nukuttujen yön takia, mutta tästä ei ole kuin suunta ylöspäin, heh. Mukavaa viikonloppua sinulle <3

      Poista
  2. Tekisi mieli kovin päästä maistelemaan noita sämpylöitä, niin herkullisilta ne näyttävät! Toivottavasti kohta loppuu niiskuttelu! Aurinkoista viikonloppua sinne 🌞❤️

    VastaaPoista
  3. Herkullisen näköisiä kuvia. Mukavaa lauantaita.

    VastaaPoista