perjantai 24. tammikuuta 2020

Perjantaiterkkuja just sulle!

Miten sulla viikko vierähti? Oliko kiirettä töissä, koulussa, kotona? Vai ihan suht lungi meininki koko viikon. :) Mutta oli miten oli, toivottavasti nyt viikonloppuna voi ottaa rennosti ja levätä niin paljon kuin haluaa. Viime viikonloppuna nukuin niin lauantai- kuin sunnuntainaamuna pitkään ja niin aion tehdä myös tänä viikonloppuna. Mitään ei ole kalenterissa viikonlopun kohdalla ja se on ihan hyvä se.

Tällä viikolla tuli taas hiukan urheiltua sekä ilmoittauduttua kahdelle uudelle kurssille. Jännittävää! Siis ne uudet kurssit, ei se urheilu, heh. ;) Parin viikon päästä minulla on eräs tapaaminen koskien itseäni ja jotain mikä täyttäisi ehkä minun arkipäiviäni....Mutta kirjoittelen sitten, jos on jotain mitä kirjoittaa. En nyt maalaa piruja seinille, niin kuin suomalainen sanonta taitaa sanoa...

Lapset ovat selvästi jo kevätfiiliksissä, kun toinen muksuista haaveili jo piknikistä puistossa. Hah, siihen on vielä hetki aikaa. Nyt vielä vedetään lämmintä myssyä syvemmälle päähän, solmitaan huivi kaulaan ja nautitaan ulkoilusta muuten, ilman eväitä...Sataa, paistaa tai jotain siltä väliä. Oikein mukavaa viikonloppua just sulle! ❤2 kommenttia: