keskiviikko 8. tammikuuta 2020

Illan hämyssä

Tänään olemme heränneet vesisateeseen. Koko yön satoi ja myrsky kuulosti aika hurjalta. Onneksi miehellä oli herätys puhelimessa nimittäin minulla ei ollut! :D Heräsin tasan klo 7 ja mies jo ihmettelikin, että mikä minua nukutti niin kovasti. Toki olisin koisanut ihan tyytyväisenä vaikka aamupäivään asti... ;)

Muutama vuosi sitten on nimittäin käynyt niin, että olin unohtanut laittaa herätyksen päälle ja mies oli tietenkin silloin reissussa. Muistan sen tunteen, kun heräsin ihan yht'äkkiä varttia vaille kahdeksan. Vai oliko se 7.40. :D Kuitenkin, koulu alkoi tasan klo 8. Mutta luojan kiitos asuimme silloin lähellä koulua. (Ja lapsilla on reput aina aamulla valmiina, samoin kouluvaatteet.) Muistan kiljuneeni kurkku suorana. Ja muistelisin antaneeni lapsille yhdet banaanit kouraan ja toiset pakkasin nopeasti reppuun. Kävelimme reippaasti koululle, tukat ja hampaat harjaamatta, niitä banskuja pureskellen... Mutta ei kuulkaas myöhästytty!! :D (Olen sellainen ihminen, että aina joka tilanteessa pyrin lähtemään ajoissa ja harvoin myöhästyn mistään. Mies aina nauraa, että meidän perhe on aina joka paikassa ensimmäisenä. Olkoot vaikka jotkut kutsut niin meidän perhe on ekana juhlimassa! :D)
Miten ihmeessä tämä postaus lähti näin rönsyilemään... Mutta anyway, harmaa, sateinen päivä ollut aamusta asti. Tänään aamulla hieman kuntosalia ja keskipäivällä lounas miehen kanssa, kaupassa käynti ja vaatekaupasta pojalle yhtä kokoa isommat farkut. Huomenna pitäisi viedä auto korjaamoon, pitkä halkeama tuulilasissa. Pikkujuttuja, aina voi korjauttaa/ tuulilasin vaihtaa. Kunpa loppuviikosta ei sataisi niin voisi hypätä fillarin satulaan!


Parit hämyiset kuvat tähän loppuun.
Mukavaa loppuiltaa.Taustalla amaryllis jonka nuppu ei ole vielä auennut. Toinenkin amaryllis löytyy, mutta se onkin kasvannut vain vartta. :)
 Nämä Pirkan tuoksukynttilät ovat niin kauniita. <3


2 kommenttia:

  1. Myrskyjä on ollut täälläkin ja huomiseksi luvataan taas. Tänään oli aurinkoinen pakkaspäivä. Myrkysäillä ja illan hämyssä kynttilät tuovat niin kodikasta tunnelmaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänäänkin ollut aika harmaa ilma joten illalla TV:tä katsellessa pitää varmati laittaa muutamat kynttilät palamaan. :) Glögiäkin vielä löytyy... ;)

      Poista