perjantai 15. toukokuuta 2020

Broileria ja nuudelia





















Hammaslääkärin jälkeen on kiva valmistaa jotain suht nopeaa. Ei tämä nyt mikroaterian veroinen nopeudessa ole, mutta ei kovin aikaavievä ruoka kuitenkaan. Broiskua käytetään meillä aika usein, kun lapset pitävät ja paprika ja kesäkurpitsa eivät ole niitä maailman eksoottisempia vihanneksia, niin eksyvät ihan hyvin myös ipanoiden suuhun. Vielä jäi pöydälle pari kesäkurppaa, niistä voisi leipaista vaikkapa kakun. :)

----------------------------------------

Laitoin vettä kiehumaan nuudeleita 
varten ja kuumensin nuudelit. 

Pilkoin valmiiksi marinoidut fileet pienemmiksi ja paistoin öljyssä 
punasipulin kanssa. 

Sitten lisäsin joukkoon pieneksi pilkotut valkosipulinkynnet. 

Pari kesäkurpitsaa paloiksi sekä paprika. 
Ja ne myös pannulle paistumaan!

Mausteita maun mukaan, mutta suolan kanssa kannattaa olla tarkkana. Jos edes tarvitsee lisätä yhtään suolaa, 
koska marinadissa on suolaa sekä suolapähkinöissä. 
(Toki voi käyttää suolaamattomia!)

Kun ruoka oli jo melkein valmis, lisäsin 
persiljasilppua sekä suolapähkinöitä mukaan sekä ne nuudelit joukkoon.



Tämä kannellinen kasari kyllä on oiva apu ruoanlaitossa, kun saan valmistettua koko armeijalle ruokaa! On kyllä sen verran iso. :)


Mukavaa viikonloppua sinulle!

😊


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti