-

-

lauantai 16. toukokuuta 2020

Vesimeloni-mansikka-hedelmäsalaattia

Lidlissä (ilmainen mainos, hehe) on mielestäni aina niin freessit ja hyvännäköiset hedelmät ja marjat. Ja mielestäni valikoima on vain laajentenut entisestään. Mielestäni sieltä saa jo monia hieman eksoottisempia hedelmiä. Ja irtomyynnissäkin on enemmän kuin ennen. Hyvä, että voi pakata siihen omaan kestopussiin. Käväisin siis lähi-Lidlissä ja ihailin valikoimaa. Ostoslistassani oli minttu ja olin ihan varma, että pitää vielä käväistä toisessa ruokakaupassa, kun sieltä en sitä löytäisi...Mutta annas olla, se oli oikeasti eka asia minkä näin...okei, mansikoiden jälkeen ensimmäinen asia! :D Ihan turhaan olin epäluuloinen.

Onko mitään iisimpää välipalaa tai jälkiruokaa kuin hedelmäsalaatti? Ei taida olla! Mun lempifraasi taitaa olla se, että "onko mitään iisimpää" :D, mutta se nyt on vain niin. Näitä omia hassuja maneereita. Ja samoja höpöjuttujani täällä kirjoittelen. Koittakaa kestää mukana! <3

Terkkuja!


4 kommenttia:

 1. Näyttää kyllä herkulliselle😁 hedelmäsalaatit on kyllä niin helppoja ja nopeita tehdä. Meilläkin lapset tykkää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) On kyllä helpoista helpoin ja lapset voivat olla mukana auttamassa ja pilkkomassa. :)

   Poista
 2. Rakastan hedelmäsalaattia! Jostai syystä nyt ei ole vähään aikaan tullut tehtyä. Pitääkin taas muistaa tehdä.
  Meidän Lidlissä on kyllä surkea hevi-osasto. Milloin homeisia, milloin mätiä ja milloin ei ole ollenkaan jotain ihan normaalia juttua. On varmasti osastonhoitajasta kiinni. Tytär kehuu Turun Lidlin hedelmiä ja kasviksia. Harmittaa tuo meidän kauppa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa tosi kurja homma. :( Ei anna kyllä hyvää mainosta Lidleille ympäri Suomen, jos noin kurja tilanne hevi-osastolla. Kun kerta muualla on paljon paremmin. Toivottavasti asia korjaantuu pian! :)

   Poista