tiistai 26. toukokuuta 2020

Uudet, siniset kesähousuni!

Meillä on ollut jo jonkun aikaa tapana tehdä iltaisin pikkulenkit kaupungilla. Lapset ottavat mukaan joko skeittilaudat tai tytär rullaluistimet ja ihmettelemme yhdessä hiljaista (ainakin arki-iltoina) kaupunkia. Erään vaateliikkeen ikkunassa oli jotain joka kiinnitti minun huomioni. Oli pakko jäädä tutkailemaan tummansinisiä, kuviollisia culottes-housuja! Oli siis aivan pakko. ;)

Eilen kävin sitten niitä sinisiä housuja sovittamassa ja olivat kyllä niin ihanaa materiaalia ja tuo väri vangitsi minut täysin. Ainoa 'ongelma' on se, että minkä kenkien kanssa nämä parittaisin. Minulla olisi kyllä viime kesänä ostetut konjakinväriset tolppakorkoiset sandaalit. Kukalliset lenkkarit tai kirkkaanpunaiset sandaalit saattaisivat olla ehkä liian värikkäät näiden housujen parina. :)

En yleensä osta kovinkaan montaa uutta vaatetta kesään. Kun niitä edellisvuotisiakin on laatikossa ihan tarpeeksi. Samat hellemekot sopivat vuodesta toiseen. (Jos siis kelien puolesta tulee käyttöä.) Minua on jäänyt kovasti harmittamaan yksi tosi kiva, vihertäväsävyinen, pitkähihainen mekko jonka ostin juuri ennen koronakotoilun alkua. En ole siis käyttänyt sitä vielä kertaakaan! Kotioloihin mekko saattaisi olla hiukan liian 'hieno'... 

Mutta toivottavasti tässä tulee vielä tilaisuuksia joihin siniset pöksyt sekä vihertävä mekko ovat juuri passelit!
Tiistaiterkkuja! Tänään
minulla on ollut hampaiden
putsaus sekä tarkistus ja
tyttäreltä paikataan pieni
reikä. Ensin aamupäivällä
ja sitten iltapäivällä samaan 
osoitteeseen! :DNämä housukuvat ovat kyllä hieman hassut! :D
Ja ylimmissä kuvissa väri on lähimpänä oikeaa.
2 kommenttia:

  1. Housut ovat varmasti mukavan vilpoisat helteisemmälläkin säällä ja mukavat jalassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, näin uskoisin. :) Vaikka muuten ei tulisi mentyä minnekään niin edes sitten kauppareissulle pukee päälle. ;)

      Poista