torstai 15. lokakuuta 2020

Ostin ekan joulukalenterin! APUA!

.... Mutta en vaan malttanut olla ostamatta. Kalenteri oli niin kaunis, värikäs ja sai minut hyvälle mielelle. Katselin kalentereita ikkunan takaa ja päätin uskaltaa mennä sisällekin vaikka tiesin, että en tule sieltä ulos tyhjin käsin. Valinta oli kaikista helpoin ikinä. Tämä kuusen muotoinen oli niin söpö, että kiikutin oitis kassalle. Höpöttelin myyjälle kassalla, että ehkä olen hieman kreisi ostaessani tämän näin ajoissa, mutta myyjä sanoi, että tällaiset kuvakalenterit menevät yllättävän nopeasti. Eli todellisia jouluhulluja on paljon. :) Tästä on aika monta vuotta aikaa, kun ostin tällaisen tosi ison kuvakalenterin viimeksi. Voi olla, että muina vuosina ei ole tullut edes vastaan, koska kaikki on myyty jo lokakuun puolella. :)


Ja älkää pelätkö, blogi ei muutu jouluiseksi vielä vähään aikaan. :D Tykkään kyllä joulusta kuin hullu puurosta, mutta mennään ensin syksyhöpinöillä.


tErkKUja lOpPUvIIkkooN! 6 kommenttia:

 1. Aivan ihana kalenteri.

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. 🎅😍 Oli niin kivan näköinen ja näyttävän suuri, oli pakko ostaa. ;)

   Poista
 3. Nyt en kestä 😃Taatusti olisin minäkin ostanut tuon vaikka jo kesäkuussa. Olen lopen kyllästynyt suklaa- ja tilpehölrikalenteteihin ja viime vuonna etsin pienimmälle lapsenlapselle kuvakalenteria. Tytär lopulta löysi Akateemisesta, eli vähissä ovat. Sitä kuvakalenteria pikkuiselle tyttövauvalle availtiin sitten sairaalassa. Voi kumpa löytäisin tänä vuonna jonkun kauniin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti löydät jostain kauniin kalenterin. 🎅❤ Se on totta, että nykyään tuntuu, että kaikkia muita kalentereita on pilvin pimein paitsi niitä perinteisiä kuvakalentereita.

   Poista