maanantai 5. lokakuuta 2020

Tacokupit (ihanat rapsakat reunat!)

 

















tortillaletut

jauhelihaa (+tacomauste+sipuli+vs)

tomaattia ja paprikaa pienittynä

salsakastike

juustoraaste (esim. cheddar)

guacamole (omatekoinen tai kaupasta)

ranskankerma




Laita uuni lämpiämään 175 asteeseen.

Paista jauheliha sipulin ja vs kanssa. 
Mausta tacomausteella.

Voitele muffinipelti kevyesti öljyllä

Leikkaa tortillaletut 4 osaan ja 
aseta muffinipellin koloihin.

Kuppien pohjalle jauhelihaa, 
paprikaa sekä tomaattia. 
Ripaus salsakastiketta sekä juustoraastetta.

Öljyä hieman tortillakupin reunoja

Paista vartin verran tai sen verran, että 
reunat ovat saaneet väriä ja ovat rapean näköiset.

Anna jäähtyä hetki, sisus on todella lämmin.
:)

Päälle guacamolea + ranskankermaa.

Ja ääntä kohti!


Mukavaa maanantai-iltaa sinulle!

🧡🖤🧡

2 kommenttia:

  1. No nyt on taas herkkua 😋Kiva ohje! Tytär on tehnyt tacoveneitä samalla idealla kasvisversiona.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä olivat helppo tehdä ja maukkaita, teen varmasti toistekin. Ja kasvisversiona olisivat myös tosi hyviä. :) :)

      Poista