tiistai 27. lokakuuta 2020

Vierailu yläkerrassa

 

MOIKKA MOI, MITÄ SINNE KUULUU?

Kuten olen joskus maininnut makkarissamme on viisto katto eikä täten ole se helpoin sisustettava. Toisaalta tämä makuuhuoneen järjestys on ollut ihan hyvä, eikä ole ainakaan nyt tarvetta tehdä mitään muutoksia. Vaatekomeroa meillä ei ole kuin alakerran vierashuoneessa. Siellä säilytetään sekä miehen, että minun, ne vähemmän käytettävät vaatteet. Eli sieltä löytyy niin puvun takit ja solmiot miehelle kuin minun mekot ja paremmat jakut. Ikean kaapissa on myös 2 isoa laatikkoa joista toisessa on lasten takit. Vaaterekki on niin korkealla, että lapset eivät yltäisi sitten millään, hyvä, että minä yletän ja olen sentään poikkeuksellisen pitkä, 167 cm. ;) 

Soutulaite vie tilaa keskellä huonetta, mutta mies käyttää sitä ahkerasti muutaman kerran viikossa (tunnin kerrallaan), että saa olla siinä. Voisihan allekirjoitanutkin joskus sitä kokeilla...Ööööö, mikä päivä ja mikä vuosi se sitten tapahtuu? ;)

Onneksi makkari on sentään iso ja onhan meillä oma parvekekin. Kerran miehen syntymäpäivänä istuimme siellä viinilasien kanssa. :) Muuten se on ollut lasten valtakuntaa, kun siellä on ollut teltta lasten leikkejä varten. (Ja yöpymistä varten!) Alakerran parveke onkin sitten paljon ahkerammassa käytössä.

Yhdessä kuvassa vilahtaa myös imuri! Se on melko uusi tuttavuus, jonka mies tilasi selkäni takana. 
Vaikka alkuun olinkin pöllämystynyt, että minkä ihmeen takia tarvitsemme toisen varsi-imurin olen kuitenkin nyt tullut johtopäätökseen, että onhan se tosi kätevää. 








Rekkiin ovat päässeet jo pitkät paksummat mekot ja lämpimämmät neuletakit.
(Ilmastointilaitteen putki kurkkailee peilin takaa.)
Sini-punainen rasia on lahja tyttäreltä. Hän on sen itse tehnyt. ❤










Ja nopea kurkkaus yläkerran kylppäriin...
(Kuvassa oikealla on suihkukaappi, alakerrassahan 
meillä on vain suihku.)



Virkatusta korista löytyy veskipaprut ja laatikoston alla lymyilee 
myös kastelukannu. :) Isoissa laatikoissa pyyhkeet sekä 
ylemmästä löytyy lasten hiusharjat, hammastahnat, nenäliinat, lasten 
toilettipussukat...jne.

2 kommenttia:

  1. Tuollainen viistokattoinen yläkerrassa sijaitseva makkari on niin tunnelmallinen. Kiva, että yläkerrassa on myös vessa, pesutilat ja parveke. Ihan täydellistä ja tosi kaunista.

    VastaaPoista