keskiviikko 11. marraskuuta 2020

Hedelmäsalaattia & pannaria










Joskus arkipäivien iloksi tarvitaan kaksi jälkiruokaa. Ilahduttamaan supertylsää päivää tai piristämään kokeisiin lukevia ipanoita (tällä viikolla lapsilla yhteensä 4 koetta). Jotain helppoa koko perheen herkkua. 

Pannariin käytetään vanha maito 
pois jääkaapista (yhä vähenemässä määrin muksut juovat maitoa ja minä ja mies käytämme vain teen/kahvin seassa. Ja toki joskus teemme puuroa ja sitä varten tulee ostettua purkki) ja hillojämät kaavitaan purkin pohjalta. Ja, jos oikein pyydetään nätisti otetaan hasselpähkinälevite pannarin kaveriksi...

Viime viikko ja viikonloppu meni USA:n vaaleista puhuessa, mutta mikä tulee olemaan loppuvuoden puheenaihe? ;) Tuntuu, että lähiviikkoina ei muita aiheita ole ollutkaan. :D Ja ei siinä mitään, olihan se mielenkiintoista lukea aiheen tiimoilta uutisia ja nähdä miten ääntenlaskenta edistyi, hitaasti, mutta kuitenkin. Olen käynyt vaaliaiheisia keskusteluja niin paikallisten kavereiden kanssa, kuin suomalaisten. Tuntuu, että vaalivat kiinnostivat tällä kertaa niin kovin monia. ;)

Mutta mistä puhutaan sitten loppuvuosi? Ei ainakaan siitä K-kirjaimella alkavasta...Please! Ehkä se on sitten parasta meidän kaikkien aloittaa jo jouluhömpötykset. ;)




Pannaria vai hedelmäsalaattia? 
Kumpaas laitetaan vai molempia?




 p.s. Hedelmäsalaatissa: omppua, banskua, kiivihedelmää, purkkipersikkaa, rypäleitä sekä vadelmia

2 kommenttia:

  1. Oikein tuplasti ihania herkkuja 😋Vaaleista on puhuttu, ja vielä varmaan pitkään edelleen. Mitä kaikkea ihmettä vielä mahtaa tulla esille?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaalit eivät olekaan ohi vaikka tulos on jo saatu...sen verran paljon kuulee uutisia Amerikan suunnalta...

      Poista