torstai 12. marraskuuta 2020

Syksyn 2020 vaatehankinnat





Tänä syksynä ei ole ollut liiemmin tarvetta ostaa mitään uutta kaappiin, mutta aina sitä jotain tarttuu mukaan. Jotain mitä käytetään monta, monta vuotta. Uudelle villakangastakille oli tilaus, kun edellinen (Calvin Klein) jäi allekirjoittaneelle pieneksi. :) Se oli aina ollut minulle todella tyköistuva ja voi vitsit miten kaunis takki se olikin. Mutta vuosien saatossa siitä tuli sen verran tiukka (miten siinä niin kävi? ;)), että oli parempi laittaa se kiertoon. Hyväkuntoisen ja laadukkaan takin joku on siitä saanutkin. (Oli vuodesta toiseen ahkerassa käytössä n. 14 vuotta.) Toivottavasti tämä uusi tumma villakangastakki on menossa mukana vähintään yhtä monta vuotta.

Minulla oli joskus musta nahkatakki ja siinä oli vähän 'biker-fiilistäkin'. Mutta sen takin taru ei ollut valitettavasti hirmupitkä, koska materiaali ei ollut kovin laadukasta. Tämä Adlerin oma on niin superpehmeä ja niin ihanan istuva! Käyttäisin sitä joka päivä, jos tarkenisin. Heh! Ehkä laitan lämpimän puseron alle ja nahkarotsi saa käyttöä pitkälle talveen. Kun olen autolla liikenteessä... (Se oli myös alessa, eli 10 pistettä ja papukaijamerkki)

Mekko oli aivan heräteostos, vaikka pitkille mekoille on kyllä aina tarvetta. Paksut sukkikset lämmittämään koipia talvella. (Laatikossa lojuu sukkisia vaikka naapureillekin jaettavaksi!) 

Gaborit korvaavat viisi vuotta sitten ostetut mustat nilkkurit jotka ovat ihan ok, mutta eivät enää loistokunnossa. Minulla on hieman hankalan malliset jalkaterät ja tuntuu, että sopivia kenkiä on vaikea löytää. Mutta nämä ainakin tuntuvat todella mukavilta ja sopiva korko, että jaksaa tallustella kaupungilla. Ei näistä nyt ihan fillarointikenkiä ole tulossa...

************

Minusta ei kyllä saa muotibloggaajaa tekemälläkään, nämäkin kuvat ovat mitä ovat! Hatunnosto vaatteita kuvaaville. :)




Gerry Weber - MEKKO

Gabor - NILKKURIT

Adler - NAHKATAKKI

Tommy Hilfiger - VILLAKANGASTAKKI



 

4 kommenttia:

  1. Ei tosiaankaan tarvita paljon uusia vaatteita nyt. Nuo Sinun ostoksesi ovat kivasti yhteensopivia ja varmasti niille löytyy käyttöä paljon.

    VastaaPoista
  2. Kivasti sopivat kaikki yhteen. Onnistuneita hankintoja!

    VastaaPoista
  3. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista