maanantai 2. marraskuuta 2020

Syksyn suosikit

Heippa vaan! 

Bongasin tämän kivan haasteen Mansikoita ja vaahtokarkkeja - blogista, KLIK!   :)




Syksyn lempparitekeminen?

Kyllä se varmaan on ulkoilu. :) Pari viikkoa sitten kävimme mukavalla metsälenkillä lasten kanssa. Näki kuinka lapsetkin viihtyivät extra-hyvin, kun lenkkimaisemat eivät olleet niitä samoja vanhoja tuttuja. Ja ennen tätä k-kirjaimella alkavaa ikävää vaihetta kävimme syksyisin uimahallissa aika paljonkin. Nyt ei valitettavasti käydä...

Lempijuomat syksyllä?

Kyllä se on ehdottomasti tee!! :) Mustaa teetä aamulla, loppupäivästä ihan mitä vain, rooibos-, yrtti-, marjateetä, kaikki käy. Pidän myös chai lattesta sekä tietty glögistä! :) Blossan alkoholitonta glögiä maistelimme joku aika sitten. Oli meidän viime vuotinen joululahja ja löytyi ruokakomerosta perältä. Hyvä, että löysimme. :)

Miten vietät sateista syysiltaa?

Kotona perheen kera kynttilän valossa herkutellen ja yhdessä leffoja/ohjelmia katsellen. Lapset ovat nyt innostuneet suomalaisista musiikkiviihdeohjelmista. Joten olemme katselleet tänä syksynä niin Tähdet, tähdet, Vain elämää, kuin All together now - musaohjelmia. :) 

Syksyn hiustyyli?

Hiustyyli pysyy melko samana vuodesta toiseen, mutta väri vaihtuu toisinaan. Seuraava hiusprojekti on kasvattaa oma väri. Katsotaan riittääkö kärsivällisyys... 

Syksyn lempihuulipunat?

Tumma punainen, violettiin ja purppuraan taittavat sävyt. Kaksi uutta syksypunaa ovat Oriflamelta.

Nautitko elokuvien katsomisesta sängyssä vai takan lähellä?

Voi vitsit, kumpa olisikin takka! Edellisessä kodissa oli takka, samoin aikanaan meidän Suomen kodissa, kaksikin vuolukivitakkaa. Ja voi, että takan lämpö on ihana. Joten täytyy vastata, että leffat katsotaan sängyn pohjalta parin peiton alta. :)

Kynttilät vai valoketjut?

Hmmm... No varmaan kynttilät, jos on PAKKO valita jompi kumpi. Mutta vaikea valita! :) 

Syksyn lempikynttilä?

Varmaan joku ihana tuoksukynttilä. Ja tuikkukippoja on niin paljon, että ihan perus lämpökynttilöitä pitää olla myös paljon! 

Syksyn lempikynsilakka?

Kävin ottamassa geelilakkauksen muutama viikko sitten ja silloin valitsin syvän punaisen värin. 

Syksyn suosikkituoksu?

Ei nyt ehkä kovin syksyinen tuoksu, mutta ostin vasta daalialta tuoksuvan hajuveden. Niin ihana! Maksoi ~14 € ja ostin sen luontaistuotekaupasta. :) 

Syksyn lempivaate tai asuste?

Huivit & käsineet! Rrrakastan huiveja ja niitä on kertynytkin jo aikamoinen määrä. Jos tänä syksynä/talvena en ostaisi yhtään uutta... (lupaan ja vannon!)

Parasta syksyssä?

Kauniit maanläheiset värit, kanervat, muhkeat krysanteemit, muut kukakistutukset, kynttilän valoa vaativat pimenevät illat, Halloween, isänpäivä, joulun odotus, kaapin perältä kaivetut lämpimämmät huivit ja muut asusteet, putoilevat lehdet...

Syksytradioita?

Syksytraditio voisi olla vaikka pehmusteiden roudaus parvekkeelta kellariin, kesäkukkien pois ottaminen ja syksyisten asetelmien laittaminen parvekkeelle. Viimeisten kesävaatteiden pesu ja varastointi sekä talvikamppeiden läpikäynti ja lasten pienten asusteiden laittaminen eteenpäin kierrätykseen. Enää ei ole puutarhaa jossa haravoida ja laittaa paikkoja talvea varten kuntoon. :)



Mukavaa marraskuun ekaa maanantaita 🧡























2 kommenttia:

  1. Olipa kiva lukea syysjuttujasi 😊Ihanat syksyiset kuvat värittävät kauniisti postausta 🎃🍁
    Mukavaa marraskuuta ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että pidit haasteesta. 😊😊 Oikein mukavaa marraskuuta sinnekin! 🍁🍁🍁

      Poista