perjantai 27. marraskuuta 2020

Valoa ikkunassa

 
Ikean uudet paperitähdet (STRÅLA) koristavat ikkunoita. Nojatuolin on takana yksi, ruokapöydän päädyssä toinen ja kolmas yläkerrassa lastenhuoneen ikkunassa. Kun lapset tulevat koulusta ja menevät huoneeseensa laittavat valon heti päälle. :) Tähden tuikkiessa tunnelmavalona on paljon mukavampi puuhailla kaikenlaista.

Pöydällä, amarylliksen vieressä kurkistaa myös yksi uusi ostos Ikeasta, nimittäin valkoinen posliinipukki. Se oli miehen mielestä niin kiva, että ostimme myös sen. Lasten kanssa valitsimme myös muutamia uusia (lasisia) koristeita kuusen oksille. Mutta niistä tulee kuvia vasta, kun on kuusi kotona. Sen saamme paria päivää ennen aattoa. Meillä on kuusenkasvattaja tuttuja ja heidän kauttaan saamme pienen kuusen olkkariin. Meidän jo edelliseen kotiin ostettu muovinen päätyy tänä vuonna koristamaan lastenhuonetta. Ihan kiva juttu. :)


Jääkaapissa pari pakettia Ikean piparkakkutaikinaa...pitäisikö leipoa lasten kanssa viikonloppuna? ;)

Huutakaa HEP, jos olette jo leiponeet piparkakkuja!
MUKAVAA viikonloppua. 


4 kommenttia:

  1. Sievä tähti 💛 Mekin olemme laittaneet ikkunoihin tähdet. Tytöt innostuivat tekemään joulusiivouksen huoneisiinsa ja he olivat käyneet päivällä jouluostoksilla. En ole vielä tehnyt pipareita, mutta viikonloppuna teen ensimmäisen piparitaikinan ja pipareita. Hyvää viikonloppua ❤

    VastaaPoista
  2. Paperitähdet ovat kyllä kauniita ♥ Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista