perjantai 13. marraskuuta 2020

Home made sushi (onnistuimme aika hyvin!)

 



















Arvaatte varmaan mitä meillä oli isänpäivän kunniaksi ruokana? Noh, kotitekoisia susheja! Ihan ekaa kertaa teimme, minä ja tytär yhdessä ja onnistuimme ihan hyvin. Luimme muutaman eri ohjeen ja päätimme kokeilla rohkeasti. Tytär kuunteli, kun minä luin reseptiä ääneen ja yhdessä pilkoimme ja laitoimme kaiken valmiiksi. Bambumatolla rullailu ei ehkä ollut se helpoin juttu näin aloittelijalle, mutta kyllä se tästä vielä iloksi muuttuu, kun harjoittelemmme lisää. :)

Ja kaikki meni! Eli kai ne ihan hyviä olivat. 

:) 

Mukavaa perjantaita sinulle, 
pidätkä sinä sushista ja oletko tehnyt kotona?
Vinkkejä saa laittaa kommenttilootaan, kiitos. ❤❤❤

4 kommenttia:

  1. Wau! Onpa hienoja! Ihan kuin ostettuja ja se kai on se paras kehu 🤭🤣Millään ei uskoisi, että olette ekaa kertaa tekemässä.
    Minulle sushit eivät oikein ole mikään "pakko saada" -juttu. Pojan perhe harrastaa niitä ja joskus maistelen. Rapu- ja tonnikalasushit ovat kyllä hyviä, mutta voimakas wasabi ja raaka kala eivät ole minun juttuni. Vanhin tytär on ollut vaihtarina Japanissa ja innostui hankkimaan bambumaton ja merilevää sieltä ja teki sitten kotiin tultua susheja. Ihan hauskaa oli, kun istuimme lattialla tyynyillä, jollakin meillä oli kimono tai se arkipuku, jonka nimeä en muista, päällä ja söimme puikoilla misokeittoa, susheja ym japanilaista ruokaa, mitä hän kokkaili meille. Poika pelkäsi, että joku hänen kaveri tulee meille ja näkee touhumme 🤭🤣Tulipa hauska muisto mieleen teidän susheja katsellessa ja tuli myös pitkä sepustus.
    Oikein ihanaa marraskuista viikonloppua teille ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanan pitkä kommentti. <3 Japanilainen ruokailuhetki ihan koti-Suomessa kuulostaa niin mukavalta ja mieleenpainuvalta. :) Lämpimiä muistoja. Hah, poika ehkä myöhemmin kertoi kavereilleen kokemuksestaan. :) Mukavaa viikonloppua sinnekin! <3

      Poista
  2. Hieno sushi tarjoilu varmasti myös maistuva. Sushia on tullut Suomessa ja myyntiin valmiina kauppoihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihan kätevää, että jos tykkää erilaisista susheista niin voi helposti maistella kaupan valmiita. Aloin pitämään sushista enemmän, kun kävimme yhdessä vaiheessa niin usein aasilaisravintolassa jossa oli hyvää, tuoretta sushia alkupalapöydässä tarjolla. Mukavaa sunnuntai-iltaa! :) <3

      Poista