keskiviikko 4. marraskuuta 2020

Isäinpäivälahja hankittu!

Heipä hei!


Tänä vuonna isänpäivälahjan hankinta oli kaikista helpointa ikinä! Joka vuosi haluan lähettää isälleni Suomeen lahjan ja äitini on siinä aina apunani. Mitä ikinä isältäni sillä hetkellä puuttukaan tai on vähissä, niin minä keksin niiden vinkkien perusteella lahjan. Isääni nimittäin ei saa vaateostoksille kuin ehkä lahjomalla. Tai sanotaanko tarkemmin, että hänet pitää väkisin raahata MIESTENvaateostoksille. :D Kyllä hän äitiäni vie vaate- ja kenkäkauppaan ihan mielellään! (Aika hassu juttu, mutta se on niin päin, että isäni huomauttaa kaupoissa äidilleni, että eikö hän aiokaan hypistellä vaatteita tmv. :))

Lahjan sekaan sujahtaa AINA myös pastilleja. Jotain kurkkupastilleja ja muita 'kovia karkkeja'. Niitä löytyykin Saksasta pilvin pimein ja ovat isäni lemppareita. :)

Ja vaikka mieheni ei MINUN isäni olekaan, mutta lasteni isä on, niin toki hänelle ostetaan myös joka vuosi lahja. Vaikka minä sen ostaisin niin lahja on aina lapsilta. :) Ja koska Saksassa isänpäivä on eri päivänä kuin Suomessa (eikä mielestäni täällä niin iso juttu kuin Suomessa), niin lapset eivät ole koskaan koulussa/päiväkodissa askarrelleet mitään isänpäiväksi. Mahdolliset askartelut hoidetaan sitten kotona ja lapset väsäävät joka vuosi kortin. Miten muutenkaan? ;) 

Miehen lapsuuden lempilelu oli Snoopy/Ressu pehmolelu. Ja meillä on se vieläkin. Lapset ovat aikanaan roudanneet sitä sinne tänne ja kaikkien näiden vuosien jälkeen Ressu on kyllä ihan hyvässä kuosissa. Pehmolelu on aikanaan istunut vaatehuoneemme hyllyllä, mutta aina kuitenkin ollut joten kuten menossa mukana. 

Kun bongasimme lasten kanssa teräksisiä (termos)pulloja Snoopy-kuvioin se lähti oitis matkaan mukaan! Miehellä on nimittäin aina matkoilla juomapullo mukana tai, kun lähdemme pyöräilemään hän ottaa vettä mukaan. Mutta pulloksi hän nappaa joko pullon mitä käyttää kuntosalilla tai jonkun lasten juomapulloista eli nyt sai vihdoinkin ihkaoman! Ja nyt, jos joku miettii, että olikohan pullo liian 'lapsellinen' tai muuta, niin ei huolta. :) Miehen kahvitermosmukit (joita roudaa myös paljon mukanaan) ovat kuviollisia myös (Esim. Mikki-muki!). Eli juomapullokin saa olla hauska!

Toinen asia minkä ehkä ostan vielä on neule. Tätä olin miettinyt jo pitkään ja meinasin hankkia jo syntymäpäivälahjaksi. Joka kerta ostaessani miehelle vaatteita otan kotoa mukaani mallikappaleen. Sovittelen sitä kotoa roudattua esim. neulepaitaa, kaupassa olevaan vastaavaan. Jos ne joten kuten mätsäävät yhteen niin tiedän koon olevan ok. Olen itse työskennellyt vaatekaupassa ja kokoihin hintalapussa ei pitäisi luottaa vaan kaikkea olisi hyvä sovittaa. Toisessa mallissa S on hyvä ja toisessa XL. :)Suklaata on mukana myös!
Voivat vaikka yhdessä lasten kanssa nauttia suklaat heti sunnuntaiaamuna. ;)


Onko siellä jo lahjat hankittu vai mennäänkö tänä vuonna herkullisella kakulla sekä kortilla? Ja paras muistaminenhan ei ole se fyysinen lahja, vaan yhdessä vietetty aika ja onnitteluhalaukset. ❤


---------------------------------------------------


p.s, Ja jotta postissa ei tarvitsisi käydä joka viikko, laitoin postipakettiin mukaan myös yhden vauvalahjan. (Äitini huolehtii paketin kuljetuksesta Suomen päässä.) Nykyään on niin kauniita unisex-vaatteita vauvoille/lapsille. Valitsin tulevalle pienelle ihmiselle tällaiset superpehmeät bodyt, turkoosinsinisenä, luonnonvalkoisena ja vaaleanharmaana. Mielestäni kaiken ei tarvitse olla automaattisesti vain vaaleanpunaista tai -sinistä. Mutta jokainen toki valitsee ne omat lempparit. :) Mukana oli myös vauvalle pesuaine sekä äidille vegaanisuklaata ja marjateetä sekä tietty värikäs kortti.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti