sunnuntai 6. maaliskuuta 2022

Aamiainen ystävän kanssa

Olin ajatellut pitäväni hetken aikaa blogitaukoa, koska ajatukset ovat olleet ymmärrettävästi aivan muualla. Niin kuin on ollut kaikkien muidenkin. (Edellinen postaus oli ajastettu.) Mutta voidessani miettiä hetken aikaa jotakin muuta, päätin kuitenkin kirjoittaa tämän blogipostauksen ja käsitellä kivat kuvat jotka otin, kun kutsuin ystävättären meille aamiaiselle muutama päivä sitten. Ystävän läsnäolo on tärkeä voimavara ja toivottavasti jokaisella olisi edes yksi henkilö kenen puoleen kääntyä, kun tuntuu siltä, että kaipaa juttelukumppania ja olkapäätä.


Sunnuntaiterveisin...

Lidlin munakoisotahna sopi hyvin suomalaisten ruiskuppien kanssa.

Croisantit olivat raakapakasteita. Olivat todella hyvänmakuisia!6 kommenttia:

 1. Varmasti oli antoisa aamuhetki ystävän kanssa.
  Muumia ja kastehelmiä kattauksessasi. Jee! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 🥰 Aamiaiskattauksessa oli suomalaista tunnelmaa. Mukavaa viikkoa sinulle! ⚘

   Poista
 2. Tunteet ovat ristiriitaiset postauksia tehdessä. Voinko minä kirjoittaa arjen tavallisista asioista, kun toiset, tässä hyvin lähelläkin, kamppailevat hengissä pysymisestä. Mutta toisaalta mietin, että nyt on jotenkin pysyttävä arjen reunassa kiinni itsensä koossa pitämiseksi ja onhan tässä elämässä oltava silloin jotain mukavaakin ajateltavaa.
  Sinulla on ollut ihana tuokio ystäväsi kanssa kauniisti katetusta pöydästä ja sen antimista nauttien. Kyllä nyt on hyvä käydä tunteita läpi jonkun läheisen kanssa ja ihan vieraankin kanssa juttu vain helopsti kääntyy tähän yhteiseen isoon huolenaiheeseen.
  Keväistä uutta viikkoa sinne 💙💛

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä näin on. 🥰

   Varmasti kaikki käyvät lävitse tätä mennyttä viikkoa (tai on kulunut jo yli viikko...) perheen tai sitten ystävien parissa. Paljon on huolta ja murhetta...

   Mutta aurinkoista kevään odotusta sinulle.⚘

   Poista
 3. Tuo oli ihana idea ja ystävyys on ❤️❤️Aikaon kamala, ei tätä voi käsittää.

  VastaaPoista