tiistai 29. maaliskuuta 2022

Illallinen kotona kahden kesken

Viime viikonloppuna lapset kysyivät lupaa, että voisivatko yökyläillä kaverinsa luona. Meille kyllä sopii aina ja milloin vaan, että lapset joko menevät yökylään tai, että meille tulee joku lasten kavereista. On vain hyvä juttu, että lapset voivat pitää hauskaa kaveriensa kanssa ja on mukava tietää, että on mieleisiä paikkoja jonne mennä. Olihan ne yökyläilyt omassakin lapsuudessa hurjan jännä ja odotettu juttu. Ja tässä perheessä, jossa olivat yöpymässä, on 4 nuorta lasta. Eli leikkikavereita löytyy ja unikaveriksikin vielä iso, musta, pörröinen koira. ;)

Olimme viikonloppuna varautuneet, että grillaisimme vartaita, mutta lasten ollessa syömässä toisessa osoitteessa, valmistimme ruokaa hieman sovittua vähemmän ja loput päätyivät pakkaseen odottamaan jotain toista viikonloppua. Me teemme muutenkin usein viime hetken ratkaisuja, että ei ollut todellakaan ensimmäinen kerta, kun päivälliseksi ajatellut raaka-aineet päätyivät pakkaseen. Laiskan päivän saapuessa, illlallinen löytyy kotoa eikä tarvitse raahautua ruokakauppaan. Win-win- tilanne!







Marmorialustan päälle tuli vielä vartaat grillistä.
Jälkiruoka-suklaalevy kurkkii kulhosta...















Tänään jauhelihakastiketta ja spagettia, eli ei ihan grilliruokaa. ;)
Jääkaapissa espanjalaisia mansikoita ja mustikoita, ne voisi 
huuhtaista jälkiruoaksi.

6 kommenttia:

  1. Teillä oli mukava, hiukan erilainen illallinen. Varmasti kivaa vaihtelua 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, oli oikein mukavaa vaihtelua. Vielä ei tarennut ulkona syödä, mutta pian voi. 😊😊 Mukavaa viikonloppua!🥰

      Poista
  2. Ihana ilta <3 Herkulliset tarjoilut parhaassa seurassa. Kauniita keväisiä päiviä teille!

    VastaaPoista
  3. Ihanat tarjoilut! Hyvä välillä ottaa aikaa aikuisten kesken, meillä vaan on aina mies töissä yrittäjänä, niin yksin saa usein illallistaa. Lomalla sitten perheen jäsenten kanssa yhdessä syödään. Toivon mukaan pääsemme pääsiäisenä reissuun isommalla porukalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mies on työn puolesta aika paljon matkoilla, joten pitää ottaa ilo irti silloin, kun voi. 🥰 Ja tällaiset pienetkin hetket kahden kesken ovat kultaakin kalliimpia. Ihanaa pääsiäisreissua teille! 🌷

      Poista