tiistai 15. maaliskuuta 2022

Tonnikalasalaattia & tsatsikikastiketta

 Kun viikonloppuna ahmii tyytyväisenä grillattua makkaraa, broileria sekä savustettua kalaa, ei maanantaina välttämättä houkuta mikään hirmutäyttävä. 

Kipaisin saksan kurssini jälkeen nopeasti Lidlissä ja ostin aika summamutikassa vähän kaikkea. Oli nimittäin kiire mennä kotiin avaamaan ovea kuljettajille jotka olivat tuomassa meille isoa tilausta. Eli ajatus oli enemmän kotiin ehtimisessä kuin siinä, että mitä tänään syötäisiin. Mutta aika nopeasti sain ajatuksesta kiinni, että mitä haluaisin valmistaa ja nopeasti kassan kautta kotiin.

Lidlissä tulee vierailtua sen verran usein, että osaan tehdä ostokset varsin nopeasti. Vaikka sitten silmät kiinni! ;) (Kunhan eivät ole vaihtaneet hyllyjärjestystä....)

Niin ja minä olen tosiaan aloittanut taas uuden saksan kurssin! :) Toistoa, toistoa, harjoitusta ja puhumista. On ollut hirmukivaa ja oikein mukavia kurssikavereita. Vapaaehtoistyössä kerkeän käydä saksan opiskelun ohessa, sitä en olisi halunnut lopettaa missään nimessä. (Tykkään siitä työstä ja koen, että olen avuksi ja opin itsekin kaikenlaista.)


Mukavaa tiistaita sinullepasta

tonnikala

paprika

kurkku

maissi

oliivi

mausteet ja oliiviöljy


********


kermaviili
dippijauhepussi (tsatsiki)
(tilliä)2 kommenttia:

 1. Tonnikalasalaatti maistuu aina!
  Kiva, että kurssisi on taas alkanut.
  Kerrotko meille joskus vapaaehtoistyöstäsi?
  Mukavaa keskiviikkoa❤
  💙💛☀️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin! ❤️😊🙏 Voin kirjoittaa joskus hieman vapaaehtoistyöstäni. Tällä hetkellä käyn siellä vain kerran viikossa. Mutta varmasti myöhemmin vähän enemmän duunia. :)

   Poista