perjantai 18. maaliskuuta 2022

Satsumas Ikea! (Kiva kukkapöytä)

 













Koska miehen soutulaitetta piti (minun mielestäni piti :D) siirtää makuuhuoneessa hieman toiseen asentoon, jäi tämä Ikean tosi kiva Satsumas kukkapöytä vähän hankalaan paikkaan. Laitoin kolme ruukkua makkarin leveälle ikkunalaudalle ja kolme muuta lipaston päälle. Eli makkariin jäi vielä vihreää vaikka tämä pieni kaluste muuttikin alakertaan. Ja miten helppoa tällaisten pienten asioiden siirtely onkaan. Siirrän sitten vaikka joka toinen päivä uuteen paikkaan. ;)

Mielelläni vaihdan viherkasvien paikkaa eivätkä nämä yllä olevissa kuvissa olevat ruukut kauaa aikaa tässäkään ole...On kiva vaihdella asetelmia ja muutenkin hieman miettiä, että missä valossa mikäkin kasvi viihtyy.

Kuvassa etualalla oleva limoviikuna ei ole tykännyt hyvää. Ilmeisesti edellinen oleskelupaikka on ollut hänelle liian pimeä. Tai jostakin muusta on loukkaantunut. Mutta en tietenkään halua vielä luovuttaa vaan yritän vielä saada hänet virkistymään. En ole siis mikään master-viherpeukalo, joka päivä kyllä opin jotain uutta. :)



m u k a v a a   v i i k o n l o p p u a

2 kommenttia: