maanantai 14. maaliskuuta 2022

Naistenpäivän orkidea sekä pääsiäispupusia ja -tipusia

 Hei vaan!

Naistenpäivän iltana mies sekä poitsu lähtivät käymään kaupassa ja mitä heidän kainalossa olikaan, kun he saapuivat kotiin...? No tämä ekassa kuvassa näkyvä kaunis orkidea-tulilatva -asetelma. :) Mies oli kyllä muistanut onnitella aamulla, mutta kyllä kukatkin lämmittävät aina sydäntä. Jaoimme sievän asetelman yhdessä tyttären kanssa. Tai toki sulostuttaa kaikkia ruokapöydän ääressä olijoita. 


Olen kaivanut pikkutipuset ja pupuset jo kellarin uumenista esille ja heti tuli värikäs sekä keväinen fiilis kotiin. Eilen olikin ihana, keväinen sunnuntai ja aurinko paistoi ihan koko päivän ja me olimme kauan aikaa puistossa pelailemassa. Ja me emme olleet ainoita, puisto oli täynnä lapsiperheitä sekä koiranulkoiluttajia. Koko kaupunki samaan aikaan ulkoilemassa! (Emme kyllä nähneet tuttuja, se oli itse asiassa kummallista. :D)


Minä lähden keittämään makaronia tonnikalasalaattia varten, taas luvassa hyvin iisiä kotiruokaa! Ehkä vielä ruoan jälkeen pienelle iltalenkille, nukuttaakin sitten illalla paremmin. :)

2 kommenttia:

 1. Onpa kaunis! Ja niin keväinen tunnelma syntyy heti jo muutamastakin tipusesta ja pupusesta ☀️
  Ystävämme olivat käyneet Madridissa ja siellä myös koko kaupunki oli ulkona terasseilla ym. Nyt varmaan nautitaan kahden vuoden edestä 😃
  Aurinkoista viikko teille sinne ☀️💙💛

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon, että kaikkien kokemusten jälkeen ulkoilu auringonpaisteessa on ihanaa terapiaa ja hyvin toivottua.🥰

   Mukavaa viikkoa sinullekin! ☀️Täällä tänään hieman harmaampi päivä...☁️☁️☁️

   Poista