sunnuntai 20. maaliskuuta 2022

Sunnuntain herkut!

 

Nämä kuvissa olevat herkut ovat kyllä itse asiassa perjantailta. Pitää olla nyt ihan rehellinen. ;) Mutta tänään olemme herkutelleet myös! Poika nimittäin piipahti leipomossa hakemassa meille iltapäiväkahviherkut ja kaapista löytyi myös suklaalevy jota popsimme, kun katselimme iltapäivällä Apple TV+ Suspicionia. On muuten todella jännä ja laadukas sarja! 

Kerrosvadin alalautasella olevat överit suklaamuffinsit ovat Lidlistä ja voi vitsit ovat tosi hyviä, ihan liian hyviä! Olen ostanut nyt näitä jo kahdesti eikä vissiin pitäisi, koska ne häviävät yhtä nopeasti kuin ovat lautaselle ilmestyneet. Jos näitä on myös Suomen Lidleissä, niin voin suositella näitä teille lämpimästi, sen Suspicionin ohella. ;)

Mies aikoo vielä grillata ja lapset lukevat kokeisiin. On siis ollut todella iisi ja rentouttava sunnuntai. Pyykkikone on kyllä hurissut kuin viimeistä päivää ja puhtaita pyykkejä olen viikkaillut kaappeihin, mutta muuten päivä on mennyt ihan hunningolle. Olemme vain maanneet sohvalla tv-sarjan ääressä.


Mitä sinun sunnuntaihin kuuluu? 
Liikuntaa vai sohvalla möllötystä? Lumitöitä, 
"töitätöitä", harrastuksia?2 kommenttia:

 1. No nyt on herkkuja 😋 Täytyypä mennä katsomaan Lidliin, onko meillä noita samoja.
  Sunnuntaina tultiin kotiin Porvoosta viikonloppulomalta ja oltiin maalaamassa tyttären rakennuksella hirsiseiniä sisäpuolelta.
  Mukavaa uutta viikkoa ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oiiii Porvoo on niin ihana kaupunki! Teillä on ollut sitten puuhakas viikonloppu.😊😍 Mukavaa viikkoa sinnekin!🌹

   Poista