lauantai 4. kesäkuuta 2022

Pannukakku kermasta

 


























Jääkaapissa muutama ylimääräinen kermapurkki ja mitä niistä voisi tehdä? Meillä oli siis jäänyt kermat käyttämättä, kun vieraille tarjoiltu jälkiruoka vaihtuikin lennossa mokkapaloihin. Ja sen johdosta kermaa oli jäänyt kaappiin notkumaan. Toki, eihän se kerma heti pahaksi mene, mutta kuitenkin. Hyvä välillä keksiä vaihtoehtoja ja kaikki pitää tietenkin käyttää, kun ne on kerta ostettu!

Kermapannukakkuohje 
löytyi täältä, KLIK!
Isoäidin reseptillä -blogista



4 kananmunaa
4 rkl sokeria
4 dl vispikermaa
3 rkl voisulaa
2 dl vehnäjauhoja

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, vatkaa myös kerma vaahdoksi. 
Yhdistä munavaahto, kermavaahto, jauhot, voisula ja suola. 
Vuoraa uunipannu leivinpaperilla ja kaada pannukakkutaikina vuokaan. 
Paista 200 asteisessa uunissa noin 20 minuuttia, kunnes pinta on kauniin ruskea.




4 kommenttia:

  1. Oi, oi 😘Kerman kera siitä saa kaksin verroin parempaa 😘Tuo lause on kauan sitten olleesta kermamainoksesta, jota Sinä et voi millään muistaa. Mutta tottahan se on ja kuohkeus oli varmasti tuossa pannukakussa taattu 😖

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On aina kiva kokeilla jotain uutta ja mikäs nyt pahalta maistuisi missä on voita ja kermaa?! 😊😉 Kivaa kesäkuista keskiviikkoa Suomeen! 🌞

      Poista
  2. Voi kauheeta, mitä hymiöitä olen vahingossa laittanut. Anteeksi 😔Piti olla 😋ja 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah, ei haittaa yhtään! Minäkin painelen vaikka mitä nappuloita ja virheitä sattuu. 😊😊😊

      Poista