keskiviikko 14. syyskuuta 2022

Nutella-tiikerikakkua jälkiruoaksiLähiaikoina lasten kaverit ovat viihtyneet meillä erityisen paljon. En siis ole asiasta pahoillani, vaan päinvastoin. On vain tosi hyvä, että meillä viihdytään ja meille tullaan mielellään. Ehkä tämä on juuri se ikä, että vietetään enemmän kahdenkeskistä, laatuaikaa sen parhaimman kaverin kanssa ja jutellaan kaikesta maan ja taivaan väliltä. Lasten huoneista kuuluu usein kovaäänistä kikatusta ja äänekästä puheensorinaa, kun kavereita on kylässä. Olen vain mielissäni. Ja juuri sinä päivänä meillä oli tyttären kavereita kylässä, kun leivoin yllä näkyvän kakun. :)

Muksut ovat kovasti suunnitelleet yökyläilyä parin kaverinsa kanssa. Siis parit kaverit jotka eivät ole meillä vielä koskaan yöpyneet, tulisivat meille. Ehkä viikonloppuna meillä onkin enemmän nuorisoa aamupalapöydässä. Ja voisi taas leipoa jotain...

*********************

Viime viikolla tuli leivottua tämä Nutella-tiikerikakku ja sain taas hieman tyhjemmäksi meidän hasselpähkinälevitepurkkia. ;) Tämä Lidlin tuote on ollut leivonnassa ihan yhtä hyvä kuin se alkuperäinenkin. Tämä on ainoastaan vähän edullisempi. Kun paistan lettuja tai pannukakkua lapset saattavat sipaista päälle lusikallisen levitettä tai joskus vaalean sämpylän päälle. Aikamoista makeaa herkkua, mutta joskus pitää nautiskella!

Jos tänään piipahdan kaupassa, voisin ostaa parit kanervat. Lähden kohta pyörällä liikenteeseen joten sen verran ostetaan, että mahtuu ostoskasseihin sekä pyörän koriin. (Edessä kori, mutta ei takana. Mutta tarvitsisin ehdottomasti vaikka neljä koria! Miten sattuukaan, että ostan aina kassikaupalla tavaraa, kun olen fillarilla enkä autolla...)


Mukavaa keskiviikkoa sinulle!

Kakun ohje, KLIK!

 

2 kommenttia:

 1. Minunkin mielestä oli aina kivaa, kun lapset viihtyivät kavereineen meillä. Vielä aika isoinakin ainakin poika pelasi alakerran askartelutilassa pokeria isolla porukalla. Oli turvallinen tunne, kun tiesi, missä lapset ovat.
  Nutellatiikerikakku kuulostaa niin kielen vievän hyvältä 😋
  Minäkin olen ostanut vasta kolme kanervaa.
  Mukavaa torstaita ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä juuri niin, että on turvallinen tunne, kun tietää missä muksut kavereineen ovat. Toivottavasti viihtyvät kotona vielä pitkään ja tuovat kavereitaan.😊 Sateiset torstaiterkut Suomeen! 😊🍁🌧️☔

   Poista