sunnuntai 25. syyskuuta 2022

Vadelma-banaanismoothie

 
Guten Abend, mitä sinun syyskuiseen sunnuntaihin on kuulunut? Kävitkö ulkoilemassa, kyläilemässä vai kuluiko päiväsi kenties työn parissa?

Me haimme aamiaisen jälkeen toisen muksuista kotiin. Sai eilen illalla viime tipassa kutsun yökylään ystävänsä luokse ja tottahan toki sai mennä. Nuorilla on aina niin hauskaa yhdessä, kun ovat saaneet katsella leffoja yömyöhään ja ovat jutelleet kaikesta mistä ei vanhemmille kerrota. :) Yökyläpaikassa oli vielä pari uutta asukkia; kaksi suloista kissanpentua! Ja toki ilta oli kulunut pikkuisten kanssa leikkiessä.

Myöhemmin kävimme kaikki yhdessä ulkoilemassa tutussa paikassa ja emme todella olleet ainoat! Kauniista syksysäästä oli nauttimassa moni muukin. Söimme retkikohteessamme lounaan ja joimme kahvit sekä teet ja ajoimme mutkien kautta kotiin. Jos suuntaamme kotiin vaihtoehtoista reittiä pitkin kutsumme sitä seikkailureitiksi. :)

Netflixistä Kadonnut vaimo sekä ruoaksi katkarapupastaa, siitä oli meidän sunnuntai tehty.Ja kuvissa herkullinen vadelma-banaanismoothie josta on tullut lasten uusi lemppari: 1 banaani, 250 g pakastevadelmia, 5 dl maitoa, ripaus sokeria sekä puolikkaan sitruunan mehu. ❤️2 kommenttia:

 1. Mekin ulkolimme Latokartanonkoskella Perniössä ja paistoimme siellä makkaraa. Hieno ulkoilusää olikin.
  Yökyläilyt ovat aina jännittäviä lapsille.
  Ei olekaan tullut tehtyä pitkään aikaan smoothieta. Pitääkin tehdä.
  Mukavaa viikonalkua ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa mukavalta ja makkarat eväänä on aina hyvä ajatus.😋😊 Oikein mukavaa viikonalkua sinullekin! ❤️😊

   Poista