maanantai 5. syyskuuta 2022

Vihreä väripilkku (Pentikin Jäkälä kaitaliina)

Aurinko helottaa ja hikikarpalot valuvat otsalla eikä tunnu yhtään, että on syyskuun alku! Pyöräilin tänään saksan tunnille ja vauhti oli aikamoinen, että ehkä se on syynä, kun tuntuu olevan niin kuuma. ;) No on täällä kyllä lämmintä, kelin puolestakin. Unohdin pakata itselleni vesipullon mukaan ja päästyäni opistolle suu oli kuiva ja olin niin hengästynyt. Pyöräilykypärä päässä saavuin hieman pöllämystyneenä ja myöhässä tunnille (vaikka yritin polkea niin himputin lujaa!) :D

Viikonloppuna kävimme niin konsertissa kuin laitoimme muksujen huoneita kondikseen uusien hankintojen takia. Sunnuntaina heitä olisi varmaan enemmän kiinnostanut Playstation (sunnuntaina 'pelipäivä'), mutta mukisematta kantoivat, kokosivat ja siivosivat meidän kanssa. Lasten kasvaessa se huonekin muuttaa muotoaan ainakin tavarat joita siellä huoneessa on. Mutta nyt uskon, että huoneet tulevat pysymään tällaisina kauan aikaa. 


Kuvissa kaunis uusi kaitaliina jonka saimme Suomesta! Tykkään todella paljon tästä kirkkaanvihreästä ja tykkään siitä, että on ainoa vihreä väripilkku. Niin tai onhan meillä miljoona viherkasvia! 















Kohta pistän leipurihatun päähän ja etsin jauhot, 
sokerit ja muut tykötarpeet...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti