maanantai 19. syyskuuta 2022

Pannaria aamupalaksi

Nämä kuvat eivät valitettavasti ole tältä aamulta vaan viikon takaa. :) Ja ei ehkä se terveellisin aamupala, mutta yksi parhaista! ;) Uuni päälle ja pannaritaikina valmiiksi ja etsimään jääkaapista muita tykötarpeita, hilloa ja muuta herkkua. Joskus pannaria ja joskus vaikka kaurapuuroa marjoilla, ei se kaurapuurokaan maistu, jos ei välillä syö jotain muuta. 

Lähellä sijaitseva ravintola mainostaa kiihkeästi viikonlopun brunssejaan. Kuvien perusteella valikoima on suuri eikä hintakaan liian korkea. Olemme käyneet ko. syömässä parisen kertaa, mutta vain illalla, joten heidän brunsseista meillä ei ole vielä kokemusta. Ja itseassa pari päivää sitten tuttava mainitsi juuri tämän ravintolan ja kertoi saaneensa siellä luokattoman huonoa ruokaa. Ikävä homma, että on sattunut kohdalle huono kokemus, mutta uskaltaisin kuitenkin käydä kokeilemassa brunssin....Ja, jos se olisikin ihan hyvä, tämä huono illalliskokemus on ollut vain yksittäinen juttu. Ikävä juttu toki. (Itse ravintola on todella kiva sisältä. Vanha rakennus ja sen tuomat tyylikkäät puitteet.)

Muutenkin näkisin, että saksalaiset tykkäävät käydä viikonloppuisin aamiaisella sekä brunsseilla. Vai onko se ylipäänsä suosittua missä vain? Mutta sunnuntaisin kokoonnutaan (kirkon jälkeen) kakkukahveille, se on ihan varma! ;)


Sateiset terkut!


p.s. Huomenna on jännä päivä, mutta jos on jotain kerrottavaa niin kerron sitten myöhemmin.

 

2 kommenttia:

 1. Ihana erilainen aamupala tuo kivaa vaihtelua ❤️
  Rakastan brunsseja, mutta ainoastaan kerran olen ollut ravintolassa brunssilla. Kotona kyllä teen aina silloin tällöin lasten perheille varsinkin nyt taas syksyn tullen, kun ei ole niin paljon muuta ohjelmaa kaikilla.
  Odotan, josko Sinulla olisi kerrottavaa ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Brunssi onkin ihana tapa koota ne rakkaimmat yhteen ja syödä yhdessä ilman kiirettä. ❤️😍

   Poista