-

-

torstai 7. tammikuuta 2016

Kevään ekat...

...tulppaanit! Pari nippua violetteja kevätkukkia, olkkariin sekä ruokailutilaan. Ja keittiöön narsisseja jotka ovat vielä suloisesti vasta aluillaan. Myöhemmin ruokakaupassa katsoin vielä pitkien, upeiden ruusujen perään, mutta jätin ostamatta. :)
Otin olohuonekuvia tänään, voisin 
jakaa niitä blogin puolella viikonloppuna.

Me jatketaan lämmittelyä kaminan edessä, 
mukavaa & kotoisaa.
6 kommenttia:

 1. Voi, kevät.....tulisikin jo nopeaan....Nyt ei ihan siltä tunnu kun kolmas pvä ja pakkanen "riehuu" tuossa -25 - -33 asteessa..Mutta tosiaan nuo kukat ovat ihana kevään merkki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tuo -25 alkaa jo 'tuntuakin'. Epätavallisen lämpimän alkutalven jälkeen tuntuu varmasti hurjalta!:-O Toivottavasti villasukat ja tuplakerrokset vaatetta auttavat.

   Poista
 2. Miä aion ostaa tänään montaa eriväriä tulppaaneja K-kaupas on 2 nippuu 5,90€ :) Täällä pakkasta tänää -28 että sillee :) Ihanaa, kun tuli kunnon talvi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin tulppaanit olivat ehkä samanhintaisia, sitten myöhemmin keväällä ovat halpoja ja tulee ostettua lukemattomia määriä. :)

   Meillä tällä hetkellä +6 ja näyttäisi aurinkokin pilkottavan. Se lumimäärä joka eilen satoi on kohta historiaa...

   Poista
 3. Me lähdettiin suomesta, kun siellä oli -21 ja täällä kotona on sellaista +9 ja ihan kevättä jo ilmassa! Huomasin, että krookuksetkin jo puskevat maasta :D Ihanaa alkanutta vuotta sinne teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää uutta vuotta teillekin. :) Olkoon tämä vuosi hyvin antoisa ja onnekas!
   Kun kävelimme lasten koululta kotiin ihmettelin keväiseltä tuntuvaa auringonpaistetta. Ja kotipihalla huomasin pienenpienet krookuksen (??) alut. :)

   Poista