-

-

perjantai 8. tammikuuta 2016

VillavilttiNyt ei tarvitse riidellä viltistä sohvalla makoillessa!! Kumman jalkoja paleltaa enemmän tai kumpi kerkiää sohvalle ensin. ;) Lapuan Kankureiden punainen villaviltti on joululahja monen vuoden takaa ja tämä ruskeakuviollinen tuli tänä vuonna kääröjen sisältä. Toiselta puolelta väritys on päinvastainen ja villa on paksua ja niin kovin lämmin. Vaikka eihän tuossa kaminan vieressä koskaan hirveän kylmä ole. Viltin käyttö on enemmänkin mukavuuskysymys tai, jos laiskottaa eikä kaminaa viileällä ilmalla poltella. Miehen tähtikuvioinen pörröfleecekankainen torkkupeitto on saanut vähän osumaa. Meillä on ollut muutaman kerran hoitokoirana mäyrisherra ja hän kerran erehtyi luulemaan meidän harmaata vilttiä omakseen. Karvakuonolla, kun on oma viltti jolla tykkää leikkiä ja johon kääriytyy nukkumaan. Mutta pikkuvikoja, helppo korjata! Kuinkahan paljon nuo kaksi ei-karvaista tuholaista ovat vuosien aikana rikkoneet! Varmaan parit viltikin...;)

Askosta ostettu lampaantalja on tällä hetkellä vain koriste, mutta useampi vuosi sitten toimitti lasten jalkojen lämmittäjän virkaa rattaissa/vaunuissa. Muistan, että taljaa etsittiin kissojen ja koirien kanssa ja sitten se löytyikin muutamilla kympeillä Askosta. On kyllä laadukas ja sen kanssa on kyllä riehuttu myös ja moneen paikkaan roudattu mukana. 
DM:stä tarttui mukaan tuoksulämpökynttilöitä, mm. vaniljaa. Kun huone on iso voi huoletta poltella tuoksukynttilöitä, sitä ei meinaa edes huomata. Ja ak. on kyllä sellainen tuoksufriikki, että ei minua sellainen yliannostus varmaan haittaisi... :D (Noh, ehkä voisi jossain vaiheessa tulla pää kipeäksi)Pieni kukkakeppi pitää orkideanvarren joten kuten pystyssä.
Kevättä kohden mentäessä alkavat taas kukatkin kurkottamaan 
kohti aurinkoista ikkunaa. Tänäänkin ollaan saatu aurinkoterapiaa, 
tuntuu mukavalta.Mukavaa viikonloppua


4 kommenttia:

 1. Teillä on kaunis koti! Ihanasti jaksat panostaa kauniisiin yksityiskohtiin. Mä olen hävettävän huono sisustaja. Ja jotenkin takaraivossa kytee aina ajatus, ettei tänne viitsi kauheasti panostaa uuteen, jos ei enää kauaa ollakaan. Vaikka toistaiseksi ollaan kyllä viihdytty hyvin. Tuli vielä sellainenkin mieleen, että oletko Facebookin kautta sattunut huomaamaan, että olemme puuhaamassa ulkosuomalaisten bloggaajien tapaamista Aachenissa helmikuun lopulla. Kiinnostaisiko sinua osallistua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Kiitos kauniista kommentista! Pisti hymyn huulille. Ja kiitos myös, kun kerroit blogitapaamisesta. Kuulostaa mukavalta, pitääpä lukea asiasta siitä naamakirjasta. :)

   Poista
 2. Löytyy nimellä ulkosuomalaisten bloggaajien tapaaminen

  VastaaPoista