-

-

keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Flower power

Nämä kuvat ovat muutaman vuoden takaa, ehkä jopa neljä vuotta vanhoja. (Miten tämä aika menee niin äkkiä? On kerinnyt olla muuttojakin välissä. Olemme siis pian asuneet Saksassa viisi vuotta) Olen aina ollut kukkaihmisiä, mutta Saksaan muuttaessa se oikein korostui. Meidän lähellä on yksi erittäin hyvä, isompi kukkakauppa. Valikoimissa niin leikkokukkaa, ruukussa olevaa kuin puutarhan kaunistusta. Jos on hoppu voit valita kauniin jo valmiin kukkakimpun (alkaen n. 5 € ja siitä ylöspäin) tai valitset valikoimista itse ja toimitat kukkiensitojalle. Paikassa on myös paljon maljakoita, ruukkuja ja koriste-esineitä. Olen ostanut paikasta monet ruukut ja multasäkit. Sekä tietysti varmaan kaikki kanervat ja narsissit, mitä ulkona ruukuissa onkaan ollut. Ja se, että saat paikasta ystävällistä palvelua antaa vielä 100 lisäpistettä. ;)

Kunhan saan oman autoni käyttöön (eli varmasti huomisesta lähtien...) käynkin katsomassa josko tulppaaneja on tullut. Syklaameista tykkään myös kovasti, sellaisista isompikokoisista.


Vaikka kotona ei mitään muuta laittaisi, ei edes imuroisi, mutta kun on kukkia pöydillä niin johan näyttää ihanan siistiltä, heh!5 kommenttia:

 1. Löysin meidän uudesta lähikaupasta joulun jälkeen ihania valkoisia "talvitulppaaneja" (en tiedä, mikä virallinen nimi on, mutta niissä oli sellaiset röpöläiset reunat). Ruokakaupasta tuleekin ostettua suurin osa leikkokukista, kukkakaupat kun ovat melko hintavia täällä Suomessa...

  VastaaPoista
 2. Onkohan ne niitä papukaijatulppaaneja? Heti tuli hinku päästä kukkakauppaan! :D Kynttilöitäkin pitäisi ostaa, jotain keväistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi olla. Papukaijatulppaani kuulostaa hämärästi tutulta. Mä sain kynttilätrauman jouluna. Ihan uusi joulua varten ostettu kynttilä oli savuttanut niin paljon, että seinä oli ihan musta ja noki oli myös kulkeutunut ilmanvaihtokanavaa pitkin vessaan! En edes halua miettiä sitä pienhiukkasmäärää, mikä tuli hengitettyä...:/

   Poista
  2. Sain lahjaksi Maria Drockila kynttilän. Laitoin sen palamaan heti, kun pääsimme kotiin. Olen polttanut sitä jo monena päivänä, mutta ei ole 'kulunut' yhtään. Liekki on kaunis ja palaa tasaisesti. Olen tehnyt virheostoksia kynttilöissä ja sitten palavat ja savuttavat miten sattuu. Joskus heitän sitten muotopuolet pois, kun palaessaan toinen puoli on vaan palanut ja toinen puoli on kummallisen muotoinen!

   Poista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista