-

-

maanantai 25. tammikuuta 2016

Perusmaanantai

Viime viikolla tein kaappeihin pikaista inventaariota ja löysin noin neljän pussillisen verran kierrätykseen vietävää tavaraa. Lapsilla oli paljon leluja joilla eivät ole leikkineet pitkään aikaa ja ne ovat aina turhaa kaapin täytettä. Itse laitoin omista kenkäkokoelmista kolmet talvikengät kierrätykseen. Näistä kahta paria en ollut käyttänyt tänä talvena ollenkaan. Ne eivät siis mitenkään voi olla lemppariparini. ;) Ja uskokaa tai älkää (tai miksi ette uskoisi :D ) meidän kauniit lumihanget ovat jo sulaneet, ruoho on vihreää, sipulikukat ovat alkaneet kasvaa kukkapenkeissä ja lämpöä on reilut 10 astetta. En usko, että tänä talvena niitä talvikenkiä muutenkaan hirveästi tarvitsen....tai katsotaan. Jospa saadaan takatalvi sitten!

Kun kerralla ei tee isompaa lajittelua omistamansa tavaran suhteen löytyy aina yksi tai muutama pussukka kierrätykseen vietäväksi. Onhan se toki helmompaa näin. En millään jaksaisi sitä työtä joka väistämättä tulisi, kun tonkii kaikki paikat lävitse. Eikä meidän perhe kovin askeettisesti elä emmekä haluaisi, joten ympäriltä löytyy aina tavaraa. Ja kaksi kasvavaa lasta takaa aina sen, että pieneksi jääneitä puseroita ja farkkuja saa olla yhtenään olla työntämässä eteenpäin niitä enemmän tarvitseville.

Mies palautui reissusta, mutta lähti tänään jo toiselle reissulle. Meillä on reissaava iskä, kuten olen aiemminkin maininnut. :) Kiva, että tällä kertaa on poissa vain kaksi yötä, eihän sitä poissaoloa kerkeä edes huomata!

Tytär katseli pientä suklaaleivontakirjaa ja toivoi kovasti, jos tekisimme suklaisen kakun. Lupasin, josko myöhemmin iltapäivällä. Onneksi ruoka on eiliseltä valmiina, joten aikaa kakkutaiturointeihin olisi, jos tekisimme ihan pienenpienen kakun. :)Ihan tällainen perusmaanantain, ei mitenkään säväyttävä, mutta ihan jees.
Entäs sinulla? :)

2 kommenttia:

  1. Itseeni iskee usein joulun jälkeen into vähentää kodin tavaramäärää. Hullunkiilto silmissä pengon kaappeja.;) Olen vienyt homman niin pitkälle, että haluaisin about tietää, mitä omistan eli mitä missäkin kaapissa on. Ettei tulisi sellaisia "ai onko mulla tällainenkin vaate -tilanteita".

    VastaaPoista
  2. Joo, kumma juttu tuo joulu, kun saa ihmiset siivoaamaan kaappejaan ;) Uusi vuosi, uusi alku, uudet rojut...ei kun...(on se kyllä 'puhdistavaa' päästä turhasta eroon)

    VastaaPoista